• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz hediyesi yardım lütfen !

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar sözde erkek tarafına verilmek üzere aşağıya resmini eklediğim kutuları düşünüorum. İçine renkli renkli kuş lokumu koysam kutuyuda keselere koysam nasıl olur ? Kurdelelerede söz notumuzu eklicem.. Uygun bir hediye mi acaba.. Her iki taraftada kurabiye mendil havlu gibi adetler yok.. Değişik birşey olsun istedim ben.. Sizce nasıl ?
$399991_230386753710082_1033658863_n.jpg

5 günlük sözlüyüm,hiç bir şey dağıtmadım hediyelik namına,çok mu hevessizim ya :)
bence ya kese ya da kutu,keselerin içine koyma kutuları güzellikleri göze çarpmaz :) onları da şöyle hasır kurdelalı şirince bir sepete doldurursunuz,çok güzel olur ;)
Allah tamamına erdirsin tatlım...

Çok güzel bir düşünce lokum yerine küçük anahtarlık gibi bişeyde koyabilirsin :17:

5 günlük sözlüyüm,hiç bir şey dağıtmadım hediyelik namına,çok mu hevessizim ya :)
bence ya kese ya da kutu,keselerin içine koyma kutuları güzellikleri göze çarpmaz :) onları da şöyle hasır kurdelalı şirince bir sepete doldurursunuz,çok güzel olur ;)
Allah tamamına erdirsin tatlım...

sağolun kızlar.. kese içinde olması evet biraz saçma olucak.. sepete koymak daha mantıklı :16:

Bunu da ilk kez görüyorum. Tüketim çılgınlığı sınırları aştı gidiyor, bir yerlere toslamaz İnşaallah. :30:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kutular çok şık gerçekten, keseye gerek olmadığına karar verilmiş, bence de öyle. :54:

Bunu da ilk kez görüyorum. Tüketim çılgınlığı sınırları aştı gidiyor, bir yerlere toslamaz İnşaallah. :30:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kutular çok şık gerçekten, keseye gerek olmadığına karar verilmiş, bence de öyle. :54:

bence hiç uğraşma boşver:))) :16::16:

kendimi gördüm sanki :)
nişanda mı birşeyler dağıtsam diyorum forumdaki hediyelikleri görünce,sonra ne olsun nasıl olsun derken kafam karışıyor,boşveriyorum :)

bence hiç uğraşma boşver:))) :16::16:

susum valla bunuda düşünmüyor diilim :9:

kendimi gördüm sanki :)
nişanda mı birşeyler dağıtsam diyorum forumdaki hediyelikleri görünce,sonra ne olsun nasıl olsun derken kafam karışıyor,boşveriyorum :)

sağolun kızlar.. benimde kafam bir hayli karışık bu konuda.. :52:

bekliyorum bendee :)) bayramdan sonra sözüm olacak benimde cnmm bu arada söz pastası nerede yaptırılır onları araştırıyorum :)

çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok
karışığım bu aralar :1: herşeyden vazgeçip bambaşka kararlara sığınıyorum sonra tekrar başa alıyorum..
ayy ne fenaymış bu kadarına bile karar vermek yandım ben ey dostlar.. bu kararsızlıkla hala yerimde sayıyorum :52:

aklımdaki diğer fikir aşağıda resmini eklemiş bulunduğum bakır lokumluklar idi :51:
çok güzeller.. bunların bir minnak (avuç içi kadar bişi) birde orta boyları var.. ben hepsini aynı boy sanıyordum
dünki eminönü çıkartmamda farklı boyları olduğunu gördüm :27:

şimdi oturmuş kutumu lokumlukmu dağıtsam diye düşünüyorum :27: ne etçem ben :52:

images

images

Son düzenleme:
çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok
karışığım bu aralar :1: herşeyden vazgeçip bambaşka kararlara sığınıyorum sonra tekrar başa alıyorum..
ayy ne fenaymış bu kadarına bile karar vermek yandım ben ey dostlar.. bu kararsızlıkla hala yerimde sayıyorum :52:

aklımdaki diğer fikir aşağıda resmini eklemiş bulunduğum bakır lokumluklar idi :51:
çok güzeller.. bunların bir minnak (avuç içi kadar bişi) birde orta boyları var.. ben hepsini aynı boy sanıyordum
dünki eminönü çıkartmamda farklı boyları olduğunu gördüm :27:

şimdi oturmuş kutumu lokumlukmu dağıtsam diye düşünüyorum :27: ne etçem ben :52:

images

images

kızzzzzz bu harikaymışş annem pahalıya gelmez mi kuzummm

Back