Bir gün buraya sözümde ne alayım ne dağıtayım diye konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Şükür ki gördüm bu günleri.
Şimdi benim sıkıntım şu ki ; ben sözümde birşeyler dağıtmak istiyorum.
Eki Görüntüle 638439
Aklıma yatan bu resimdeki gibi içinde mendil ve lavanta olan keseler. Fakat kahve konup süslenen kavanozlarda çok güzel. Kalpli şeker hamurlu kurabiyelerde göze çok hitap ediyor. Bir de havlu/çorap dağıtanlar var. Ne yapayım bilemiyorum.
Hem göze hoş görünüp hemde insanları memnun edecek en güzel söz anısı hangisi olur sizce?
Ya da bu saydıklarımın dışında daha güzel bir öneriniz var mı?
bir gün buraya sözümde ne alayım ne dağıtayım diye konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. şükür ki gördüm bu günleri.
şimdi benim sıkıntım şu ki ; ben sözümde birşeyler dağıtmak istiyorum.
Eki Görüntüle 638439
aklıma yatan bu resimdeki gibi içinde mendil ve lavanta olan keseler. Fakat kahve konup süslenen kavanozlarda çok güzel. Kalpli şeker hamurlu kurabiyelerde göze çok hitap ediyor. Bir de havlu/çorap dağıtanlar var. Ne yapayım bilemiyorum.
Hem göze hoş görünüp hemde insanları memnun edecek en güzel söz anısı hangisi olur sizce?
Bir gün buraya sözümde ne alayım ne dağıtayım diye konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Şükür ki gördüm bu günleri.
Şimdi benim sıkıntım şu ki ; ben sözümde birşeyler dağıtmak istiyorum.
Eki Görüntüle 638439
Aklıma yatan bu resimdeki gibi içinde mendil ve lavanta olan keseler. Fakat kahve konup süslenen kavanozlarda çok güzel. Kalpli şeker hamurlu kurabiyelerde göze çok hitap ediyor. Bir de havlu/çorap dağıtanlar var. Ne yapayım bilemiyorum.
aynı problem bendede var.ve haftaya sözüm olacak
aklımda kalpli kurabiye ve söz mendilleri var.
kuarbiyeler için fiyat aldı2.5 tl tanesi
söz medlilleri içinde henüz bir fikrim yok nerde nasıl yaptıracağımı bilmiyorum kafam karışık
ve zamanımda az kaldı.
Ben böyle baskılı süs sabunları yapıp renkli havlular eşliğinde bayanlara dagıtmayı düşünüyorum erkeklere de bu hediye uygun olmaz diye tül keseler içinde çorap dağıtacağım.
Eki Görüntüle 640022
Eki Görüntüle 640023
Eki Görüntüle 640024
Buzdolabı süsü olarak kullanılacak bişeyler istemiyorum. Çünkü kuzenim hem kına gecesinde hemde ev mevlüdünde dağıttı magnetli lavanta keselerinden. Şimdi aynısını yapmakta olmaz. Bu keseler hoşuma gitti içlerinde mendiller ve lavantalar var. görünümde şık fakat adedi 6,5 tl :26:
Keseler çok şık canımm, belki toplu olarak alınca birazcık indirim yaparlar :)) Mutluluklar..
canım kese çok şık ama maliyeti çok yüksek bence kişi sayısı az olunca düşünülebilcek bişey ama kişi sayısı artınca çok zor benim bu pazar günü nişanım var evde isteme,söz nişan hepsi bir arada olcak ve baya bi kalabalık olcak ben kendi ellerimle içi çikolatalı badem şekerli kutular hazırladım örnek olarak bu şekil benimkinin üzerinden nazar boncuğu var yapıştırılmış olarak ve kutunn içindeki tülün kenarındada uğur böceği var Eki Görüntüle 641228
ve kendi ellerimle şeker hamurlu kurabiyeler yaptım onlardan dağıtıcam herkeze hepsinin malzemesini alıp kendim hazırladım Eki Görüntüle 641232
böyle becerebilince ne güzel ellerinize sağlık şeker hamuruyla kurabiye işi çok profesyonellik isteyen birşey laıp denemeyi düşünüyorum ama becerebileceğimi sanmıyorum ya
kutuları nasıl yaptınız?
gerçektenn kurabiye işinde tutturana kadar biraz oyaladı ama değdi gerçekten istediğime ulaştım çok şık çok güzel oldularr hayalimdeki gibi oldu ilk baş tabiki de uğraştırıyo oyalıyo ama inan kendin için yaptığın için çok zevkli oluyor ki tek kişiyle yapılacak birşey değil zaten kalabalıkta oluyor güzel şeyler çıkıyor ortaya 150 adet yaptım ben kırmızı şeker hamuru üzerine beyaz şeker hamuruyla baş harflerimizi yaptım aynı şekil kenarınada çiçek yaptım paketleyip fiyonkladım harika oldular kesinlikle denemeni tavsiye ederim dışarda satılanların maliyetlerii biraz yüksek herşeyni kendim alıp yaptım benim için büyük bi zevk oldu
kutuların da bütün malzemelerini eminönünden aldım herşey satılıyor orda kutuları çiçeklerini aldım uğur böcekleri nazar boncukları içinee çikolatalarını koymak için hazır kesilmiş simli tüllerinden tut herşeyini oradan hallettim ortaya çok şık çok güzel şeyler çıktı bütün malzemelerini alıp kendim tasarladım zor ve uğraştırıcı değil zevk verici etiketlerinide kendim tasarladım oldu bitti :) çikolataları da elitten aldım yine içi bademli çikolatalı drajeli şekerlerden aldım gümüş rengi hepsii toptancı yeri olduğundan daha uyguna mal edilebiliyor.
canım o püsküllerden nakış malzemeleri satan yerlerden kolaylıkla bulabilirsin annemden biliyorum hatta eminönünde pasajlar var bu tarz malzemelerin satıldığı oraları bir dolaş pazarlık da yap indirim yapıyorlar anneme çeyiz malzemesi alıp memlekete yollamışlığım çoktur ordan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?