Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım bu güzel tavsiyen için :)Bir tanıdığım söz-nişan birarada yapmışlardı evde.. Ortalama 30-40 kişi filan.. Süs dağıtmıştı. Üstelik arkası magnetli.. dolabın üzerinde de hoş duruyor.. 50 tanesi 50 tl ..
Tabi onlarca seçenek var.. mumlu olanlar, anahtarlık, cep telefonu süsü olanlar..vs. o dükkana girince insanın kafası karışıyor hangisini alsam diye..: ) ben şahsen mumlu süsleri daha çok beğeniyorum.
hediyelik olarak kullanabileceğiniz seçenekler genel olarak ;
kişiye özel yapılmış kurabiye veya çikolatalar, mini havlular, sabunlar, lavanta keseleri, anahtarlıklar, nazarlıklar, cezveler, minik foto çerçeveleridir
fotoğraflar da ekliyorum size fikir olacaktır.. şimdiden hayırlı olsun
Eki Görüntüle 1315335 Eki Görüntüle 1315336 Eki Görüntüle 1315337 Eki Görüntüle 1315338 Eki Görüntüle 1315339 Eki Görüntüle 1315340 Eki Görüntüle 1315341 Eki Görüntüle 1315342 Eki Görüntüle 1315343
sadece tercih meselesi mecburiyeti yok :)arkadaşlar söz de hediye dağıtıldığını daha önce hiç duymamıştım da görmedim de dağıtmak gerekir mi yoksa tercih mi
Sana bu sabunlardan yapabilirim söz nìsan nikah farkli modellerimde var istersen bana ulas yeter :)Selam kızlar ablamın sözü olacak söz için giderken misafirlere dağıtabileceğimiz hediyeler için fikir verirmisiniz.??? Yeni trend olan şeyler neler , ne yapabiliriz acaba ? çok teşekkürler
sabun mu bunlar net gorunmuyor