• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz hazırlıkları

Selcukselda2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
16
10
3
Arkadaşlar mrb. Benim henüz sözüm olmadı . Olmasi için çaba gosteriyorum şuanda:) burda yeniyim. Soz hazırlıkları nasıl olur ne yapmalıyım çok heyecanlı olucagmi dusunuyorum siz tecrübeli.arkadaslarin bana yardımci olacağına inaniyorummm

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb. Benim henüz sözüm olmadı . Olmasi için çaba gosteriyorum şuanda:) burda yeniyim. Soz hazırlıkları nasıl olur ne yapmalıyım çok heyecanlı olucagmi dusunuyorum siz tecrübeli.arkadaslarin bana yardımci olacağına inaniyorummm
benimde sözüme 1 ay kaldı. hazırlıklar için biraz geç kaldım henüz başlayamadım. Kız isteme ve sözüm arasında 1 hafta olacağı için herşeyi ikişer kere yapmak durumunda kalacağım. ama kabaca bi rota çizdim kendime sanada tavsiy ederim.

Önce kıyafetini ayakkabını seçerek başlayabilirsin.
sonra tabiki odak noktamız kahve. ben halihazırdaki takımdan memnun olmadığım ve zaten gelen misafirede sayısı yetmeyeceği için 24lü düz beyaz kahve fincanı aldım. Damat fincanına kurdela ile işaret koymayı planlıyorum.
En sonda ikramlıklar var. tatlı tuzlu birşeyler düşüneceğiz o güne kadar.
tabiki söz hediyesi ya da bohçası hazırlamadım hazırlamayacağım. çünkü ben nişanda bohça vermeyi daha mantıklı ve doğru buluyorum. ama sen uygun buluyosan erkek misafirler için çorap bayan misafirler için mendil ya da işlemeli eşarp tarzı birer kese hazırlayabilirsin.
Ha birde söz kesiminden sonra bizde tatlı yenir süt içilir ama sen pasta yaptırabilirsin.

aynen onu nişanda vermek daha mantıklı ama ben hepsini bi anda yapacağım için onu da hazırlamam lazım ve büyük ihtimal hemen ramazan bayramından sonra olacak elimi çabuk tutmam lazım benimde ..

Evet bilgilendirme yapabilirmi gormus gecirmis arkadaslar benimd iki hafta sonra soz ve isteme bi arada olcak

ya benim erkek arkadaşımın ailesi uzak şehirde oldukları için iki kere gelecekler ilkinde tanışma olacak sanırım o sırada isteme gibi birşey olur diğerinde de yüzükler takılacak söz nişan hepsi aynı anda olsun istiyorum görmüş geçirmişler varsa aramızda ben neler yapmalıyım bana yardımcı olabilirler mi acaba

Back