Hediyeye gerek duymadım ben. Lokum güzel fikir ama kahvenin yanina ikram et. Bide sevdiceginin kahve fincaninin kulpuna kirmizi kurdale ve nazar boncugu bagla bence :)
kahvenin yanında çifte kavrulmuş lokum güzel gider iyi düşünmüşsün ama elma suyu nası olur onu bilemem hiç görmedim. hediye işinide sonraya sakla bence çünkü bizim adetlerde bohça gittiğinde anneye babaya varsa kardeşlere nene dede filan ufak tefek bişeyler alınır bohça yapılıp onlarada verilir eğer sizde de öyleyse tabi o zaman alırsın
damadın kahvesine de tuz koymayı unutma bence :)
kesinlikle hediye olmalı gelenlere hatıra kalması için. ben yapıyorum bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/641551-misafirlere-sozde-dagitilacak-hediye.html
kızlar merhaba erkek arkadasımın ailesi 3 hafta önce tanışmaya geldiler biz de haftaya 16sında gideceğiz şehir dışında oturdukları için biraz zaman girsin istedik kısmetse diğer hafta da isteme ve söz olacak bana hazırlık konusunda neler önerebilirsiniz ben biraz değişiklik istiyorum gelen misafirlerin gönlünü hoş tutmak için kahvenin yanında elma suyu içmiştim bi yerde sözümde de öyle yapsam saçma olur mu bir de lokum dağıtsam sizce nasıl olur burada gördüğüm kadaryla gelenlere anı olarak hediye dağıtıyolar onlar da hoşuma gitti ancak yakınlarıma soruyorum gerek yok abartma diyip hevesimi kursagımda bırakıyorlar sizce hediye vereyim mi hediye olarak ne olabilir şimdiden fikirleriniz için çok teşekkürler
Ben kahvenin yanında çifte kavrulmuş lokum koymuştum. Her bir fincanın yanına birer tane lokum ve lokumun üzerine de kürdan saplamıştım. Kürdanlarımın ucunda pembe boncuk vardı çok hoş olmuştu :)
Hediye kısmına gelincede ben açıkcası söz için uygun görmüyorum. Genel manada bakacak olursak ilk adım olduğundan dolayı şöyle bir tabir olabilir " Ne kadarda hevesli evlenmeye" gibisinden önceden hazırlıklarını yapmış derler. Bu tarz şeyler benim çok canımı sıkar luzümsuzluktur. Ama kesinlikle nişan için düşünebilirsin çok daha güzel olur. Ben sözde yapmadım nişanımda da düşünmüyorum ama kına gecemde kesinlikle yapacağım onun çok ayrı bir yeri var.
kızlar merhaba erkek arkadasımın ailesi 3 hafta önce tanışmaya geldiler biz de haftaya 16sında gideceğiz şehir dışında oturdukları için biraz zaman girsin istedik kısmetse diğer hafta da isteme ve söz olacak bana hazırlık konusunda neler önerebilirsiniz ben biraz değişiklik istiyorum gelen misafirlerin gönlünü hoş tutmak için kahvenin yanında elma suyu içmiştim bi yerde sözümde de öyle yapsam saçma olur mu bir de lokum dağıtsam sizce nasıl olur burada gördüğüm kadaryla gelenlere anı olarak hediye dağıtıyolar onlar da hoşuma gitti ancak yakınlarıma soruyorum gerek yok abartma diyip hevesimi kursagımda bırakıyorlar sizce hediye vereyim mi hediye olarak ne olabilir şimdiden fikirleriniz için çok teşekkürler
ayyy bayıldım fikrine ama bu boncugu kürdana nasıl koydun çok hoş olmuştur eminim ya hediye işinden ben de vazgeçtim sanırım senin gibi düşünüyorum canım :)
Boncuk satan her erde bulabilirsin. Sadece büyüklüğüne dikkat etmen yeterli olacaktır. Seçtiğin boncuk kürdanın sadece tepesinde kalsın tamamen içine girip düşmesin yani büyük olmasın. Ben elime bi tane kürdan alıp her boncuk bulduğum yerde denemiştimHerkesinde çok hoşuna gitti. Çok değişik oldu. Boncuklu kürdanlar satılıyor fakat bana göre pahalı 10 -15 tanesine 10 tl istiyorlar halbuki kürdan ve boncuklar toplasan 2 tl etmiyor.
Hediye içinde doğru karar vermişsin canım
Gönlünde ne geçiyorsa yap bence :)
Kim ne derse desin kulak asma bir kez yaşayacağız bu güzellikleri :)
Ben ilk geldiklerinde onların çikolatasını açmadan önce lokum sunmayı düşünüyorum
Yada kahvelerle birlikte sunmayı..
Babam verdikten sonra açıcaz çikolatayı
Söz kurabiyeleri yapıcam dağıtmak için ekstra başka hediyeler de hazırlasak mı diye düşünüyoruz o konuda kararsızız :)
Şimdiden elbise bakmaya başladım son dk.ya kalmasın diye
Söz pastasından, ikramlıklara, masa örtüsünden mum vs. süs aksesuarlarına kadar herşeyi ince inceee düşünüyorum :)
Sen de araştır gönlünden ne geçiyorsa yapAllah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?