Söz Kesimi Söz hakkında..

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
591
347
323
Kızlar isteme+söz hakkında bilgi almak istiyorum..
Söz alışverişine çıkılması gerekir mi? çıkılırsa neler alınır?
Sözde ne tarz kıyafet giyilir ayrıca ben tesettürlüyüm elbise mi etek gömlek tarzımı olur..Damadın takım elbise mi giymesi gerekir :26::26:

Tecrübeli olanlar biraz anlatabilir mi

soz bohcası herkes yapmıyor yapılırsada ufak tefek seyler konuluyor ne biliyim ic camasırı corap havlu pijama takımı gibi az parcadan olusur ama bence gerek yok nisanda zaten yapılcak..sozde elbisede giyebilirsin ama etek ustunede bir bluzda olur soz cunku cok abartmana gerek yok damatta takım elbise giyer

bende yardım istıyorum. mesela sözde herkese hedıye dagıtan var. mini şeyler (mendil vs )
dagıtmasak nasıl olur :) dagıtılıyorsa ne gibi şeyler olabilir söz hatırası olarak

konu sahibi için ==>
tesetturlüler için çok hoş elbıseler var canım. belden kemerli, tüllü müllü :) çok hoş bide şal tak. platform topuklu bide. oldu bitti :)
sözde alışverışe cıkılmaz diye bılıyorum. isteme + söz olcagından dolayı henuz kızın verılıp verılmeyecegı belli degl ki ahım şahım hedıyeler dagıtılsın. nişanda verilir bohça gibi büyük hediyeler. bende nişanda yapcam, ama sözde küçük bseler dagıtanları okudum.

örnek foto :))

Son düzenleme:

Hmm hediye konusunu hiç düşünmedim daha canım 1 sene var önümde

Evet bu elbiseler hoşmuş ama babetle giyerim ben boy farkı pek yok çünkü aramızda

1 sene varsa ohoo ne diye düşünüyosun erkenden canım :)) benm 1 ay sonra nerdeyse hala elbıse bakmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…