Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasın cnm :)Cok tatli canim Allah tamamina erdirsin.
sagolasın cnm :)çok hoşmuş. mutluluklar :)
fıyonk kısmına bende katılıyorum cnm cıkartırıcam onu zaten ama boyu ıyı gıbı nısan dugun zaten uzun kabarık uzun gıyılıyor sozde kısa olması daha makbul gelıyor bana gıyıp gıtmemem konusunda tereddutdeyım ama bellıkı gıyıcem en kotu ustunde degısmeler yapıcam bakalım kısmetNormal zaman için güzel aslında ama söz için uygun bulamadım ben. Sırt dekoltesi yine kabul edilebilir ama boyu bence kısa. Fiyonk ve arka ip kısmı da fazla gibi.
Kizlar bu elbise soz icin nasil sice cok kararsiz kaldim
Normal zaman için güzel aslında ama söz için uygun bulamadım ben. Sırt dekoltesi yine kabul edilebilir ama boyu bence kısa. Fiyonk ve arka ip kısmı da fazla gibi.
Üzerinde bu kadar kısa durmuyorsa sorun olmaz :) Çünkü kahve uzatırken eğileceksin. Oturup kalkacaksın. O gün rahat ve hanım hanımcık olmak gerekli diye düşünüyorum :) Şimdiden mutluluklarfıyonk kısmına bende katılıyorum cnm cıkartırıcam onu zaten ama boyu ıyı gıbı nısan dugun zaten uzun kabarık uzun gıyılıyor sozde kısa olması daha makbul gelıyor bana gıyıp gıtmemem konusunda tereddutdeyım ama bellıkı gıyıcem en kotu ustunde degısmeler yapıcam bakalım kısmet