- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
şimdi gordum dıgerlerını .dsade siyah bi elbise mi yayınladıklarımı begenmedinmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gordum dıgerlerını .dsade siyah bi elbise mi yayınladıklarımı begenmedinmı
sıyah kılotlu corap gıyebılırsın bence. mını degıl sonucta degıl mı?o elbise beni o kadar zayıf gösteriyorki anlatamam tek sıkıntı boyu kısa
teşekkür ederim cnm sanırım onu giycemCanim bu elbiselerden herhangi biri olabilir, hepsi cok sik ama ben en cok ustu tul olani begendim
yok dizimi hafif geçiyor opak corap olur sanırımsıyah kılotlu corap gıyebılırsın bence. mını degıl sonucta degıl mı?
o zaman sorun yok bence. gayet ıyıymıs boyuyok dizimi hafif geçiyor opak corap olur sanırım
tteşekkür ederim cnm ama isteme olmadı henüz orda hangisini giyeyimo zaman sorun yok bence. gayet ıyıymıs boyu
evet o coraplarla cok hos olur
tamam işte bunu ::)tteşekkür ederim cnm ama isteme olmadı henüz orda hangisini giyeyim
dimi bencede ben ne istiyorsam onu giymeliyim amaBatıl inançlara inandığımdan değil ama ben böyle özel günlerde neden siyah giyerler anlamıyorum. Yoksa nasıl mutlu olacaksan onu giy istersen boku u çıkarmış desinler senin günün o :))
Bu elbiseyi tanıdığım herkes bir kez giydi kız isteme içinse uygun bir tarz değil kız istemede daha spor klasik giyinmelisiniz.tamam işte bunu ::)
evet herkeste var başka bi elbise aldım sanırım onu giycemBu elbiseyi tanıdığım herkes bir kez giydi kız isteme içinse uygun bir tarz değil kız istemede daha spor klasik giyinmelisiniz.
sözle nişan bir arada olcak bizim ama onu degılde başka elbise aldım onu giycem sanırımcanım yanlış anlama ama bu elbise söz için biraz fazla gelir.
dimi elbisenin modeli gidioÜzerine bişey alma bence
hayırlı olsun canım :)sözle nişan bir arada olcak bizim ama onu degılde başka elbise aldım onu giycem sanırım