- 1 Eylül 2014
- 212
- 27
- 38
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gerçektenmi bu elbise penye hatlarımı belli eder diye korkuyorum yoksa elbisemi çok seviyorumBen en çok bunu beğendim :)
ay iştee müthişBence de pek uygun degil ya bunlar nasil bebisimm Eki Görüntüle 1321785 Eki Görüntüle 1321786
Üstünde nasıl duruyor çok mu dar öyleyse rahat da edemezsiniz sürekli yukarı çıkarsa :)ayyy gerçektenmi bu elbise penye hatlarımı belli eder diye korkuyorum yoksa elbisemi çok seviyorum
Canim bu elbiselerden herhangi biri olabilir, hepsi cok sik ama ben en cok ustu tul olani begendimo dediğin tarzda 4 elbisem var canım ikisi açık ikisi kEki Görüntüle 1321734 Eki Görüntüle 1321735 Eki Görüntüle 1321737
aaa bayıldımmmm gerçekten harikaBence de pek uygun degil ya bunlar nasil bebisimm Eki Görüntüle 1321785 Eki Görüntüle 1321786
dimi bende oyle düşündüm sonuçta bakcaklar nasıl giymişim diyebence daha hanımefendi olmalısın anne babayı da tavlarsın
keşke kumaş olsa hiç düşünmeden giyer geçerim :)Ben söz merasimine en çok diz üstü kolsuz elbise yakıştırıyorum.
İlk önerdiğiniz elbise zaten straplez olması nedniyle seksi bence de. Pik çok gelin straplez gelinlik istemesine rağmen, aileden dolayı straplez gelinlik giyemiyor. Söze de straplezin yakışacağını düşünmüyorum.
Bana da en son paylaştığınız uygun geldi, ah keşke bir de penye değil de kumaş olsaydı...
yukarı çıkmıyor rahat bi elbise ancak iç çamaşırım belli oluyodu ya korse giycem yada dikişsiz iç çamaşırı alcam yarın denerim üstümde :)Üstünde nasıl duruyor çok mu dar öyleyse rahat da edemezsiniz sürekli yukarı çıkarsa :)
sade siyah bi elbise mi yayınladıklarımı begenmedinmıdaha sade seyler tercıh etmelısın
o elbise beni o kadar zayıf gösteriyorki anlatamam tek sıkıntı boyu kısaben senin yerinde olsam paylaştığın elbiseler içinde siyah,mini,kalp yaka ama üzeri tül olan elbiseyi giyerdim.kesinlikle söze uygun elbise o bence.
ilk paylaştığın elbise söz için biraz ağır kaçar.nişan elbisesi gibi.