Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz elbisem için yardıım

rumuzumyokk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
48
40
33
merhabaa aranıza yeni katıldım 10 şubatta sözüm var ama elbise konusunda kararsızlık yaşıyorumm ekleyebildiysem resimdekı elbıseyı aldım ama bıraz sade geldı aile arasında evde olucak ama uzun bı elbıse mı olsaydı acaba dıye dusunuyorum. makyaja gelınce resımdekıler gıbı olucak elbısem sıyah oldugu ıcın bu tonlarda seçtım göz makyajını sızce nasıll ? şimdiden cok tesekkurleer. :)

Eklentiler

• $jessica-albanin-goz-makyaji-_14112011113918.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 1.197
  • $IMG-20130124-00709.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 149
  • $jennifer-lopez-boots-made-for-walkin-14.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 148
Altin rengi kemer ve altin rengi sallantili kupe takarak sadelikten kurtulursun bence. Makyajlar bana cok abartili geldi. Ozel bir gun olsa da sonucra evdesiniz. Bence daha sade makyaj yapmalisin.

Elbisen bence güzel. bende etek takım giymiştim göz makyajına gelince jen.lopez deki daha çok hoşuma gitti.. şimdiden tebrikler...

1. resimdeki rujun rengi çok hoş, gözü beğenmedim..
Kalın bir eyeliner ve kaliteli bir rimel işinizi görür.

Elbise çok hoş bence, altın aksesuarlar kalın bileklikler çok yakışır.

diz altı bir elbise seç derim canım:) zor oluyor çünkü hizmette:))) oram açldımı buram göründümü vs:)))) birde siyah değilde kırmızı pembe beyaz nebiliyim canlı bir renk seçmen daha iyi olur:) ımmm makyajlarıda ben beğenmedim daha sade hoş birşey olabilir:) söz çünkü evde yapılan aile arası olan birşey:) nişanda abartırsın makyajı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…