• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz çiçeğim elbisem takılarım

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
$1398.jpg fikir olması için koydum kızlar hep soruluyor çünkü.pazartesi gününe kadar ben de merak eder dururdum ama oldu bitti nihayetinde 25 haziranda nişan var bakalım nişan nasıl geçecek
$1409.jpg $1418.jpg sözde bir bilezik taktı sözlümün babası annesi yarım altın (o yok resimlerde)teyzesi bir yüzük (içinden gelmiş)bir de sözlüm bir yüzük taktı

Hayırlı olsun canım, elbisende çok yakışmış. Sen benden 1 gün önce nişanlanıyorsun, Allah tamamına erdirsin:29:

söz çiçekleri falan abartılı olur ve bana son derece gereksiz gelirlerdi fakat seninki oldukça şık ve zarif
hayırlı olsun bir ömür mutluluklar

söz çiçekleri falan abartılı olur ve bana son derece gereksiz gelirlerdi fakat seninki oldukça şık ve zarif
hayırlı olsun bir ömür mutluluklar
orkideyi cok severim ben sağolsun sözlüm bunu bildiği için orkide almayı tercihetmiş.ben de cok sevindim.güzel temenniler için teşekkürler

hadi hayırlı olsun handecim alyansını beğenmiştim maşallah darısı düğüne onun heyecanı daha güzel oluyo inan zaman yaklaştıkça heyecan artıyo kolay gelsin:34::80:

Back