Söz Kesimi Söz Bohçasına ne koyuluyor ?

merhaba 2 aylık nişanlı bir gelin adayı olarak hemen söz bohçamda neler vardı söyliyim canım
biz bohça alışverişine kayınvalidem annem teyzem ve nişanlımla çıkmıştık zaten çeyiz mağazasına sorunca gösteriyor bunlar bunlar diye
bohçamda
2 adet iç çamaşırı takımı
1 adet gecelik-sabahlık
1 çift gelin terliği
mini makyaj seti+parfüm
bir adet külotlu çorap
bunlar sandıkta olanlardı
ayrı bohçada ise
2-3 tane iğne oyalı başörtüsü
2-3 havlu+banyo lifleri
seccade+tesbih+kuranı kerim (bohça seti alınca hepsinin ayrı çantası oluyor öyle almanızı tavsiye ederim)
bu kadar umarım yardımı olur :)

Ayrı nişan yapacakmısınız? Yoksa söz için ayrı nişan için ayrı bohça mı yapacaksınız?
Nişan bohçası sizin imkanınıza göre uzar gider. Söz kesilecek bir daha nişan yapmayacağız derseniz bana göre adı nişan bohçasıdır, eğer ayrı ayrı olacaksa söz de bir takım kıyafet ve iç çamaşırı, havlu tülbent lif ve çorap yeterli diye düşünüyorum.

Ayrı nişan yapacakmısınız? Yoksa söz için ayrı nişan için ayrı bohça mı yapacaksınız?
benim söz-nişan bir arada oldu evde :) o gün söz bohçam geldi haftasına da biz damat söz bohçası götürdük
nişan bohçam -daha detaylı olan- düğünden önce verilecek canım :) yani bir nevi düğün bohçası maiyetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…