- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Kuyumcular pazar gunu acik olur ama en iyisi avm hersey var kuyumcuda dahil zamaniniz kisitli cunku.
Acik olanlar var avm disinda da.Konu sahibi kucuk biryerde yasiyorsa yoktur tabi.Kuyumcular pazar günü açık olmuyor benim bildiğim. Hatta yasak sanırım pazar günleri açmaları...
Acik olanlar var avm disinda da.Konu sahibi kucuk biryerde yasiyorsa yoktur tabi.
En mantıklısı böyle görünüyoBence onden siz bir bakın ,fikriniz oluşsun.Nisanliniza da fotoğraf gonderirsiniz.Ok.derse alışverişe çıktığınızda direk onları alırsınız.
Evet doğru haklısınız da en azından biz bi bakarız nereler uygun nasıl olur diye düşündük illa alalım demiyoruz da uzakta olduğumuz için ikimiz de çalışıyoruz o yüzden izin konusunda sıkıntı olabilir fırsat bulmuşken alalım diyoruzEkstra izin alanlar tek tük açabiliyor ama geneli kapalı olur...
Bir de yüzüğü hemen o gün almayı mı düşünüyor bilmiyorum ama ölçü nedeniyle daha sonra teslim edilebiliyor bazen.
Beklerler heralde yuzugu ben de hemen teslim olmuyor diye biliyorum.Ekstra izin alanlar tek tük açabiliyor ama geneli kapalı olur...
Bir de yüzüğü hemen o gün almayı mı düşünüyor bilmiyorum ama ölçü nedeniyle daha sonra teslim edilebiliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?