Güneş Kremleri soyulmadan bronzlaşma

Güneş kremleri, bronzlaşma

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
selam kızlar.. ya ben güneşlenince hep soyuluyorum o yğzden bronzluğum hiçkalıcı olmuyor.. tam bronz rengim oturuyur sonra başlıyorum soyulmaya,soyulan yerler açık renk kalıo tabi kötü oluyo yani.. sizin tavsiye eeceğiniz güneş kremi varmı ? önceden soyulan ama şu kremi kullandım soyulma olmadı diyenler lütfen yardım etsin.. bide kakao yağı ile güneşlenen varmı onda soyulma olmuyo diye duydum ama...

SOYULMAMAN İÇİN GÜNEŞLENİRKEN KESİNLİKLE BOL BOL GÜNEŞ KORUYUCU KREM KULLANMAN LAZIM.BEN AÇIK RENKLİ BİRİ OLARAK HİÇ BİR ZAMAN SOYULMAM NEDENİDE SÜREKLİ KREMLENMEMDİR.KREM OLARAKTA CAPPORTANE,GARNİER,SEBAMED DEN ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM..BAZENDE BUNLARIN ÜZERİNE SUSAM YAĞI,KAKAO YAĞI VEYA HAVUÇ YAĞI DA SÜRERİM..BİRDE KREMLERİN KORUMA FAKTÖRLERİNİ 30 DAN AŞAĞISINI KULLANMAM.BÖYLELİKLE SAĞLIKLI VE KESİNLİKLE HİÇ SOYULMADAN DENGELİ VE HERYERİM EŞİT BİR ŞEKİLDE BRONZLAŞIR.yerimseniben

Bende normalde geç bronzlaşan biriyim.öyle çok fazla bi geç bronzlaşma olmuyo.hem zaten sence soyulup alaca bulacamı olmak daha iyi yoksa heryerin eşit bi şekilde ve hoş bir renkle bronzlaşmakmı daha iyi sengözlerimebaksanab 2 gün geç bronzlaşıver ama kremlenmeyi ihmal etme canım...:teytey:

kızlar soyulmadan bronzlaşmanın tek bir püf noktası var

bronzlaşmaya baslamadan önce vücuda kese yapmak,daha sonra güneşlenmek:1hug:

tecrübeyle sabittiryerimsenibenyerimseniben

soyulmak istemiyosanız kızlar hzlı bir şekilde birden yanmayın daha öle olunca hemen soyuluyoruz yahuuu yavaş yavai ama kalıcı olsun kötükedihüso

hemen bronzlaşayım diye güneş yağı yerine güneş kremi kullan cnm,varsın geç olsun ,, duştan sonrada mutlaka bir nemlendirici losyon kullan,bunları uyguladığın müddetçe o soyulma olmayacaktır......

canım 3 gunde bronzlassam dıye krem surmez gunesın altında yatarsan hem 2.derece yanık olursun hemde soyulursun en kalıcı bronzlasma yavas yavas kremle bronzlasmadır daha kalıcı olmasını ıstıyosanız gunesten sonra olan nemlendırıcılerden surun ust derıyı nemlendırır ve soyulmazssın

güneşlenmen bittikten sonra yani en son alacağın duştan sonra bebe yağı sürebilirsin.ben 3 yıldır johnson nın bebe yağını kullanıyorum ve bu sayede soyulmuyorum.çünkü bebe yağı bütün gün sıcağın altında kuruyan ve gerilen cildimi yumuşatıyor ve nemlendiriyor :)
şiddetle tavsiye ederim...

(not:yanlız bebe yağını bronzlaşmak için kullanmak tehlikeliymiş)

soyulmak için napmak lazım peki CADIARZU
benim de soyulmam lazım .

haha herkes bronzlasmak icin caba sarf edio, sende soyulmak istiosun süperr yaa.. ama benimde öle problemim vardi, bi taraf arap bitarafda cin gibiydi bende.. en iyisi sert ama gercekten sert bi sekilde keselenmek.. ben öle yaparak soyuldum.. :içelim: a.s

Aynı şekilde bende kızarıp soyulmaya başlıyordum ama her sene deniz sezonunda evvel bir kaç seans solaryuma giriyorum o zaman bu sorun ortadan kalkıyor...

canım güneşe ilk çıktığında sadece koruyucu sür. biraz bronzlaştıktan sonra hem koruyucu hemde bronzlaştırıcı sürebilirsin ama bunları belli aralıklarla 2 saatte bir tekrarlaman gerek yoksa amele yanığı olur çıkarsın. ayrıca son duştan sonra mutlaka tüm vucuduna nemlendirici sür, cildin gün boyunca güneşe maruz kaldığı için gerginleşecektir onu rahatlatman gerek. bende çok soyuluyordum. aam artık nasıl güneşleneceğimi tam olarak biliyorum.
birde açık tenliyse 50 + factor olanlarında kulan başta. sonra düşürebilirsin koruyuculuk oranını. hadi sana güzel güzel bronzlaşmalar!!!...zemuszemus

cnm soyulmamak için koruyucu kullanmalı ve ilk günlerde güneşlenmeyi abartmamalısın, ve güneşin en dik geldiği saatlerden sakınmaya çalışmalısın, koruyucu çok açık tenli değilsen 15 faktör de yetiyor..
tenin koyulaştığında kakao ya da havuç yağına başlayabilirsin, bunlarda koruma yok ama rengini sabitlemeye ve güzelleştirmeye faydalı oluyor.. koruyucu olmadığından ben güneş ışınlarının hafif olduğu saatlerde kullanıyorum kakao yağını..
bir de tuzlu kalmamak ve cildi nemlendirmek de önemli özellikle ilk günlerde.. güneş sonrası kremleri var serinletici ben bu sene aldım daha deneyemedim.. onları da deneyebilirsin duştan sonra..

arkadaşlar benim 15 gün sonra düğünüm var ve ben beyaz tenliyim ama dün biraz yandım.yalnız vücüdümun rengini eşitlemek istiyorum soyulmadan,çok koyulaşmadan bronzlaşmam için önerebileceğiniz krem var mı????

kakao yagını dene derim tatlım hem istediin kadar guneste kalıp rengini tutturabılırsın hemde yag olduu ıcın soyulma yapmıo nemlendırıo ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…