- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Greeneliton
-
Bu gidişle 20 sene sonra,''Kurtuluş Savaşı'nı da onlar sayesinde kazandık'' falan diye şeyler çıkacak.Az kaldı.
işte insan gayr-i ihtiyari soruyor, Allah neden bu çocuklar sayesinde bizim "kandırılanlara" yardım etti de Suriyedeki o kadar doğan bebek vesilesiyle oradakilere yardım etmedi? orada doğanlar bebek değildi herhalde, hep algı hep :/
Suriyeliler biz multeciymisiz gibi davranacaklar yakinda 450 bin cocuk nedir yahu:)
Savasdan cikmislar gelecek korkusu olur insanda biz 1 tane cocuk yaparken dusunuyoruz kendi memleketimizde onlardaki rahatliga bakMantar gibi çoğaldılar.
Bize gelincede 4 bebe diyorlar.
Savasdan cikmislar gelecek korkusu olur insanda biz 1 tane cocuk yaparken dusunuyoruz kendi memleketimizde onlardaki rahatliga bak
işte insan gayr-i ihtiyari soruyor, Allah neden bu çocuklar sayesinde bizim "kandırılanlara" yardım etti de Suriyedeki o kadar doğan bebek vesilesiyle oradakilere yardım etmedi? orada doğanlar bebek değildi herhalde, hep algı hep :/
Bunlarınki anca teneke tıkırtısı ablacım.Evine al misafir et desen hayatta almazlar.
Bunlarınki anca teneke tıkırtısı ablacım.
El kadar bebekler kaldirimlarda geziyor hic umurlari degil biri kacirirmi araba carparmi bazen biryere gitmek istiyoruz sakin gitmeyin suriyeli kayniyor diyorlar mesela vazgeciyoruz bu irkcilik degil rahatsizlik veriyorlar insan gormemis gibi bakiyorlar bu durum hosuna giden varsa birsey diyemiyorum ama kimden duyduysam herkes bikmis sikayetciÇoğuda sefalat içinde yaşıyor,pazarda hırsızlık yapanımı dersin,adam cinayet işliyor artık ülkemizde.
Ayrıcanada bir ilimizde onlara özel araç plakası verildi.
El kadar bebekler kaldirimlarda geziyor hic umurlari degil biri kacirirmi araba carparmi bazen biryere gitmek istiyoruz sakin gitmeyin suriyeli kayniyor diyorlar mesela vazgeciyoruz bu irkcilik degil rahatsizlik veriyorlar insan gormemis gibi bakiyorlar bu durum hosuna giden varsa birsey diyemiyorum ama kimden duyduysam herkes bikmis sikayetci
valla bizim burdakiler benden lüks giyiniyo kadınları erkekleriÜst baş zaten perişan hepsinin,birde gözlerini dikerek bakıyorlar rahatsız oluyorsun sonrada.
Geçenlerde fırına girdim kadına direk pide verdi fırıncı,bağırıyor resmen pide istemiyorum diyor,kesin para ,istedi.
valla bizim burdakiler benden lüks giyiniyo kadınları erkekleri
aynen hatta bir karış Türk lirasi bir karış dolarla geziyolarOnlar 2 tık daha durumları iyi olanlar:))
aynen hatta bir karış Türk lirasi bir karış dolarla geziyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?