- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi Greeneliton
-
evet böyle dedi zaten ben çarpıtmıyorum bunu demesi bile yanlış o zaman boşa o kadar insan sokağa çıktı savundu bebeklerin doğmasıyla kurtulması ne alakaBakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Biz 15 Temmuz'da nasıl kurtulduğumuzu zannediyoruz? Biz nasıl kurtulduk? Kim ne derse desin, 450 bin çocukları doğdu bu ülkede. Allah o 450 bin çocuğun hayrına 15 Temmuz'da şu hainlere ezdirmedi. Ben onu bilirim."
Kültürümüzde ve inancimizda mazlumun ahi ve duasi tutar ya buna binaen söylemiş.
hahaha sizin gibi algı yapmıyorum dış minnakcılar
Nasilda lafi carpitmissiniz... Devami nerede devamii????? Algi operasyonu go on
Ne demişler bakış açısı.... Adam manaviyaten konuşmuş, siz başka.... Ansamazsiniz!!evet böyle dedi zaten ben çarpıtmıyorum bunu demesi bile yanlış o zaman boşa o kadar insan sokağa çıktı savundu bebeklerin doğmasıyla kurtulması ne alaka
yahu maneviyat olarak bile öyle demesi yanlış tek bu ülkede suriyeli çocuk mu doğdu bu zamana kadar neden suriye ne bu suriye merakı ?Ne demişler bakış açısı.... Adam manaviyaten konuşmuş, siz başka.... Ansamazsiniz!!
İstanbul fethedildi o kadar askerle, sadece asker gücü mu? Bana gore o kadar muslumanin duasida geri cevirilmedi.
Carpitmayin!yahu maneviyat olarak bile öyle demesi yanlış tek bu ülkede suriyeli çocuk mu doğdu bu zamana kadar neden suriye ne bu suriye merakı ?
Allah savaş anında gidin iti kopuğu alın mı demiş asıl siz çarpıtmayın onlar bizim başımıza bela olcak resinizin yüzünden hadi baktık vatandaşlığa almak dükkan açtırmak her olanağı sağlamak nedirCarpitmayin!
Onlarin mazlum oldugunu ve herkesin onlari iterken bizim almamizin Allah katinda degerli olduğunu vurguluyor. Hatirliyorsaniz zavalli bebekler gazdan zehirlenerek oluyordu ilk kapiyi bu ülke açtı.
derler bacım derler bunlar her şey derlerBu gidişle 20 sene sonra,''Kurtuluş Savaşı'nı da onlar sayesinde kazandık'' falan diye şeyler çıkacak.Az kaldı.
işte insan gayr-i ihtiyari soruyor, Allah neden bu çocuklar sayesinde bizim "kandırılanlara" yardım etti de Suriyedeki o kadar doğan bebek vesilesiyle oradakilere yardım etmedi? orada doğanlar bebek değildi herhalde, hep algı hep :/
Şimdi taşlarlar bence sizi office.Sormayın en iyisi
Bakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Biz 15 Temmuz'da nasıl kurtulduğumuzu zannediyoruz? Biz nasıl kurtulduk? Kim ne derse desin, 450 bin çocukları doğdu bu ülkede. Allah o 450 bin çocuğun hayrına 15 Temmuz'da şu hainlere ezdirmedi. Ben onu bilirim."
Kültürümüzde ve inancimizda mazlumun ahi ve duasi tutar ya buna binaen söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?