SOYLUDAN SKANDAL ACIKLAMA

Aslında mantık basit.. Bizimkilerin Almanyaya yaptığını, Suriyeliler bize yapıyor.. asıl karma bu bence

Yakında sınır kapısında buluruz kendimiziİ))

Geçen bir haber okudu eşim hangi site bilmiyorum Suriyeliler Türkiye nbin bir ilinde pankart açmışlar afganlari istemiyoruz diye

Yazık üzüldüm şimdi suriyelilere ne desem bilemedim

Ahaber mudanyada plajin suriyelilere yasaklanmasini paylasmis tepki topladi demis altaki yorumlara baktim akpliler bile ne tepkisi helal olsun diyor
Hala canim cicim olanlar alsinlar yanlarina cok seviyorlarsa millet sahile gidemiyoruz bunlar yuzunden diyor

Gecen yil Suriyede Idlibteki Osoye koridor aciyorlar demistim hatirlarsaniz. Idlib sinirinda 2000 Suriyeli birikmis, Turkiyeden izin bekliyorlar girmek icin. Yenileri geliyor yani. 2000 le de kalmazlar gorursunuz.

Darbe gunu asker bogazlayanlar Suriyeden gelme El Nusra teroristleriydi, onu kastedmistir. Yoksa hangi Turk Turk askeri bogazlar?

Suriye’de doğmuyolarmıydı o zaman Suriye’yi neden korumadı ( sizin mantığınıza göre ) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…