Kız İsteme söylesem mi söylemesem mi :s

Nişanlılığı uzatma bence... Bende cok ısrar ettim aileme olsun olsun diye bir an önce ama sonra ikimizde keşke sevgili kalsaydık dedik.. Nişanlılık cok zor inanki daha rahat degil daha rahatsız oluyorsun ailelerden dolayı. Misal sevgiliyken kandilde aramasan kımse niye aramadın demez. ama nişanlıyken gözleri telefonda oluyor sositososito üniversiteden bir arkadasıma nişanlanınca ya ne guzel rahatladınız demiştimde ya sen oyle zannet demişti. ne demek istedigini nişanlanınca anladım kaydirigubbakcemile3
Millete karsı rahat olacam diye kendi rahatından olmaopuyorumnanaktan

aynen böyle düşünüyor,dahasıda var hatta haklı da..
:1hug:

kaydirigubbakcemile5 inş zaman hayırlısıyla cabucak gecer..
a.s.

nişanlılığı uzatmama konusunda hem fikiriz teşekkür ederim nazalp :)

cnm okulun bitsin öyle sözlenirisiniz...neden acele ediyorsunuzki..bence okulunun bittigi yaz söz yapın sonra bi sene nişanlı kalırısnız düğün olur mis gibi valaa..ama hem siiznkiler hemde onların ailesi illa söz olsun diyorsa yapınn sözüüüü ama okul bitse daha ii sanki ya:)

canım eğer ailen sıcak bakmıyorsa doğrudan söyleyeceksin sevgiline sana baskı felan yapmasnlar benim eşim de kayınvalidemde daha biz bir yıldır flört ederken tutturdular gelip isteyelim diye hatta kayınvalidem bana adını koyalım en azından dedi
annemlere söyledim annem bir yıl evliliğe karar vermek için erken bekle bakalım aklına yatacak mı dedi bizim ad konsun diye bir acelemiz yok öyle söylersin dedi
ben de kayınvalideme aynen öyle dedim ki ben o sırada olkulu ve stajı bitirmiş bir yıldır da çalışıyordum haa o dönem mesela babama soran olmuş beni babam da kızımın arkadaşı var demiş ben de eşime söylemiştim o da rahat etmişti

seni biliyorlar gelmek isteyen olursa zaten kabul etmezler zaten olacak bu iş ailemin gönlüne göre olmalı de kız evi naz evi sonuçta kötü karşılanmaz merak etme :))

kesinlikle katılıyorum arkadaşım çok haklısın valla.

paylaşımlaırnız için hepinize teşekkür ediyorum a.s.a.s.
anneme konuyu acmaya kalkarken lafı agzıma soktu babanı biliyorsun okulunu bitir öle karşısına cık dedi..yasakkelime
bunu gereken ilgili kurum ve kuruluşlara ilettim,beyfendiasigim:) saygıyla karşıladı,okulun bitmesi konusunda anlaştıgımızı umuyorum vereliniortak

canım çok sevindim hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

kizim nisan veya söz yaparsiniz olur biter niye izin vermioylarki
zaten bir insan nisandan 1 sene sonra evlenir genelde sende öyle yap okulunu bitir öyle evlen sözlen adi olsun

bu konu yine hortladı delikafadulden
ben diyorum okul bitsin,
bunu diyincede işi yokuşa vuran ben oluyorum üstüme geliyorlar ama benimde ailemi düşünmem lazım benneyaptımki
neyse anlatacak kimse yok bari buraya yazayım dedim :bbo:

ama ben O 'nu cok seviyorum..:asigim::asigim:

iyi oldu iyi oldu :)insan yazınca rahatlıyor :)
2arada1derede kalmak bu olsa gerek
ama her şey olacagına varır bekleyip göreceğim :)

canım okulun bıtınce olması en mantıklı..
unı.nın tadını cıkar aceleye getırme derim..

bence sevgilini iknaetmeye bak tatlım.tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır.olmadı sevgiline ailem bunu hos karsılamaz sonra aramıs bozulur ilişkimiz zedelenir bu tantanaya hiç grek yok de.ailesi ile de kendi konussun bu konuyu sen konusma yuz gös olma derim ben.tabi onu ikna ettikten sonraa.

aynen yaaa:) araya resmiyet girince çok kasıyor insan..biz de daha rahat ederiz dedik, gizli saklı buluşmayız dedik ama şehir dışındalar ve her geldiklerinde hep birlikte oturmak zorunda kalıyoruz, çok az başbaşa kalıyoz senağlama
bence okul bitmeden yapmayın, sevgili olmanın tadını çıkarın alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…