opuyorumnanaktanvala sevince bi sene bile bir ömür gibi gelio ya hani sevgilinde şey istiodur millet bilsin kimse seni düşünmesin oğluna moğluna die normal bee resmi olmadan tanışsınlar ama maaşa geçmeden yapma o zaman çünkü senin için elzem olanlar ailen için fuzuli olabilir tatlım Allah ayrdımcın olsun:)
inan seni rahatlatmak için sölemiorum gerçekten çokçabuk geçio. bide öğrencisin we son yılın dahada çabuk geçer emin ol.. ne demek cnm benim kk üyeleri olarak herzaman beraberiza.s. kafana takılan şeyler olursa sor cnmm...
kaydirigubbakcemile5 inş zaman hayırlısıyla cabucak gecer..
a.s.
nişanlılığı uzatmama konusunda hem fikiriz teşekkür ederim nazalp :)
Nişanlılığı uzatma bence... Bende cok ısrar ettim aileme olsun olsun diye bir an önce ama sonra ikimizde keşke sevgili kalsaydık dedik.. Nişanlılık cok zor inanki daha rahat degil daha rahatsız oluyorsun ailelerden dolayı. Misal sevgiliyken kandilde aramasan kımse niye aramadın demez. ama nişanlıyken gözleri telefonda oluyor sositososito üniversiteden bir arkadasıma nişanlanınca ya ne guzel rahatladınız demiştimde ya sen oyle zannet demişti. ne demek istedigini nişanlanınca anladım kaydirigubbakcemile3
Millete karsı rahat olacam diye kendi rahatından olmaopuyorumnanaktan
canım okulun bıtınce olması en mantıklı..
unı.nın tadını cıkar aceleye getırme derim..
Nişanlılığı uzatma bence... Bende cok ısrar ettim aileme olsun olsun diye bir an önce ama sonra ikimizde keşke sevgili kalsaydık dedik.. Nişanlılık cok zor inanki daha rahat degil daha rahatsız oluyorsun ailelerden dolayı. Misal sevgiliyken kandilde aramasan kımse niye aramadın demez. ama nişanlıyken gözleri telefonda oluyor sositososito üniversiteden bir arkadasıma nişanlanınca ya ne guzel rahatladınız demiştimde ya sen oyle zannet demişti. ne demek istedigini nişanlanınca anladım kaydirigubbakcemile3
Millete karsı rahat olacam diye kendi rahatından olmaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?