cnm inan burda okuduğum çoğu şeyde aaa bi ben dğilmişim demekki diorum.. buda onlardan biri.. bende üniversite 3.sınıftayken aynı durumdaydım, biyandan sewgilim nişan olsun istiodu biyandan okul bitmeden izin wermiceklerini biliodum.. babam hariç herkeste biliodu.. okulumun bittiği seneye bıraktım ben, hem bizim gönlümüz oldu hemde ailemin... senin okulu bitirmene 1 yılmı war??
evet cnm bi sene var ne yapıcam ben :Scnm inan burda okuduğum çoğu şeyde aaa bi ben dğilmişim demekki diorum.. buda onlardan biri.. bende üniversite 3.sınıftayken aynı durumdaydım, biyandan sewgilim nişan olsun istiodu biyandan okul bitmeden izin wermiceklerini biliodum.. babam hariç herkeste biliodu.. okulumun bittiği seneye bıraktım ben, hem bizim gönlümüz oldu hemde ailemin... senin okulu bitirmene 1 yılmı war??
canım benimde öle olmuştu okul bitmedeeennn olmmaaaaz dedi annem ama adı olsun millete laf anlatmak kolay olsun die üniversite üçüncü sınıfta sözlendik ben öğretmen oldum atandım yazada evlendik canım öğrenciyken biraz zor oluo ama haberin olsun daha böle leyley hop hop oluoruz ya alışılmıo tabi bide aileler var ay çok erken kızım ne var acele edecek vır vır bayramı var bilmem nesi var git gel oyy iiki bitti darısı sana canım:teselli:
aynen canım magicin dedği gibi bende aynı durumdaydım.. erkekler basıkı kuruyor bir süre sonra ama bende okul bitmeden böyle birşey olmayacağını 1 sene boyunca anlattım.. okullar bittii biter bitmez söz oldu ... yani bence karşı taraf anlayışlı olmak zorunda neticede siz kız evisiniz ne zaman uygun görünürse o zaman olur bence
dahaaa duuuurr neler olcak neler heleki sevgilinde seninle aynı durumdaysa yani öğrenciyse :)devdas ın dediği doğru olabilir lakin o aile yapısı da herkeste yok ara resmi bişi olmadan öle ailelerin birbirne gelip gitmesi herkes tarafından hoş karşılanmazki..sharma bu arada canım maddi durumunuz eğerki kaldıracak düzeyde değilse hiç bulaşmaaa aman diim sevgilin gelsin annenin elini öpsün ama elinden geldiğince salla yok uygunsa bi bahane bul artık:jeyyar:
evet cnm bi sene var ne yapıcam ben :S
canım bence al karşına sewgilini güzelce anlat. çünkü bak şimdiden bu durum seni huzursz etmeye başlamış, bide karşı çıkmalarına rağmen 1 sene erken nişan söz yaparsanız emnim o 1yıl boyunca keşke 1 sene daha bekleseydikte şimdi böle huzursuz olmazdık diyceksiniz.. yazdığım gibi ben anlattım derdimi güzelce tabi önceleri bozuldu falan ama sonra anladı beni we şimdi iyiki beklemişiz ağzımızın tadı bozulmadan yaptık nişanımızı dio.. herzaman diorum ben gönüllerde sewgi yüzüğünüz olmadıkça parmakta olması hiç önemi değil, ama anladığım kadarıyla siz çoktan gönlünüze takmışsınız o yüzükleri oyüzden hiç üzülme we sewdiğini kırmadan anlat. 1 sene hiç uzun bi zaman değil çabucak geçer üzülme..
içim biraz rahatladı ama bu konudan konuşunca yine üzülüyorum,
demi ya bi sene ne ki,inş sorunsuz gecer..
teşekkür ederim hepinize..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?