• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylenemeyen cinsiyet

slnslnslnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
19
3
86
34
Merhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?

Eklentiler

• 20241204_193207.jpg
    20241204_193207.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 137
  • 20241204_193136.jpg
    20241204_193136.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 130
Merhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?
Bende de ilk ultrasondaki gibi erkek dediler 3 doktorda

İki oğlum var birine hamileyim henüz. İkinci gebeliğimde cinsiyeti bizzat kendim gördüm ve Dr şaşırdı ultrasondaki doktor da şaşırdı sağlıkçı değilim deyince. Yani bence erkek o testise benziyor ortadaki ama pipi görmedikleri için net konuşmamışlardır.

Bazen kız bebek organı böyle dolgun ola biliyor doktor onun için kesin söylememiş ola bilir.

Bana 13 haftada böyle çıkıntıya emin olamadı doktor kesin söylemedi

Eklentiler

• IMG_4482.jpeg
    IMG_4482.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 24
Back