🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Elimde bi süürrüü var şuan için öyle bir derdim yok :))
Bitince....

Anneannemi görmeye gittim bugün. Normal odaya alınmış ama solunumu çok zor. Makina aldık bir de, ara ara makinaya bağlamak zorunda kalabiliriz. Yarın eve çıkacak.
Beni gördü ya kapıdan girince, kızımm seni gördüm ya çok şükür dedi canım benim. İçim çok şey oldu

Boğazı tahriş olmuştur şimdi, makina iyi gelecektir bir süreliğine. Çarcabuk atlatsın inşallah, ihmal etme ziyaret et bol bol. Kıymetli torunusun bak

Boğazı tahriş olmuştur şimdi, makina iyi gelecektir bir süreliğine. Çarcabuk atlatsın inşallah, ihmal etme ziyaret et bol bol. Kıymetli torunusun bak

Evet yaa diğer kuzenimi tanımamış bile :)
Eşim benden önce gitmişti hastanede bekliyordu. Hemen Bilgeyi sormuş ona, telefondan göster diyormuş :))
Beni de görünce nasıl sevindi canım benim

İyi sen napıyosun
1 cumartesi daha gelip geçti işte

Ay nasıl kötüyüm ben de belli değil
Dişim mi çenem mi tam anlamıyorum ama başımın ve yüzümün sağ tarafı felç dünden beri. Dişlerimi çok sıktım diye mi yoksa çürük dişim apse mi yaptı anlayamıyorum. Sanırım yarın dişçi yolu gözüküyor

Git canom ihmal etme dişi beklettikçe kötü olursun

Geçmiş olsun, ihmal etme dişi daha beter oluyor

İyi akşamlar sizede

Kv ler bende çay muhabbet derken bence artık kalksınlar çok darlandım iyi değilim.
Hastamı olucam bilmiyorum yüzüm yanıyo.

Başım sinsi sinsi başladı dün.
Bugünde az az yine akşam zirvesini yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…