🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Geçmiş olsun canım
Zaten üst üste gelmese olmaz.
Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, çalıştığım kalem sıkıntılı biraz ama oraya da alışır gibiyim.
Bir de üstüne anneannem rahatsızlandı yoğun bakımda şu an. Ama kendine geliyor gibi çok şükür. Kaç gündür anksiyete nöbetleri geçirip duruyorum :KK43:
çok geçmiş olsun tosi, Allah acil şifalar versin,
Günaydımm ben sizde ayın 😍

5 te aydı bugün kız ağladı kulağım ağrıyo diye.
Mutfağa geçiyorum kahvaltı hazırliyim cemaate.

Alicja Alicja kendini kötü hissettikçe yaz buraya ❤
çok geçmiş olsun bonus, Allah şifa versin,
geçen gece oğlumda kulağım ağrıyor diye ağladı ağrı kesivi verdim artık
ertesi gün geçti neyseki

Bonus Bonus anneannem torunlarının içinde tip olarak en çok beni beğeniyor herhalde, bana hiç benzemediği halde sürekli herkese Alicja bana benziy, gençliğime benziy diyip duruyor 😂
Evinde de bütün torunları, çocuklarının içinde bir tek benim fotoğraflarım asılı her yerde :))
Hepsi çıldırıyor. Ay çok komik kadın aslında anneannem 😂

Ben de cok ozledimm nasil peki tavsiye ediyormusun calidan anne olmayi
Benim eşim çok yardımcı oluyor. Akşam gelince sadece oğlumla ilgileniyorum ve zorlanmıyorum. Kreşin baya faydası oldu. Konuşması hızlandı ve arkadaş edindi. Benim de kendime güvenim yerine geldi. İşe yaradığımı hissettim. Benim açımdan tavsiye ederim canım ❤️

Benim eşim çok yardımcı oluyor. Akşam gelince sadece oğlumla ilgileniyorum ve zorlanmıyorum. Kreşin baya faydası oldu. Konuşması hızlandı ve arkadaş edindi. Benim de kendime güvenim yerine geldi. İşe yaradığımı hissettim. Benim açımdan tavsiye ederim canım ❤
Anladm cnm ne guzel

Günayyydınn 💙

ab52bac5199d3e4ecb506fba95fa3515.jpg

Alicja Alicja kaşarlı ekmek yapıyorum yemeden gitme

X