🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Tam alıştım dedim oğlum hasta oldu. O iyi oldu şimdi de eşim hasta 🤦 ama şunu farkettim çalışmayı çok özlemişim. Sen nasılsın? ❤

Geçmiş olsun canım
Zaten üst üste gelmese olmaz.
Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, çalıştığım kalem sıkıntılı biraz ama oraya da alışır gibiyim.
Bir de üstüne anneannem rahatsızlandı yoğun bakımda şu an. Ama kendine geliyor gibi çok şükür. Kaç gündür anksiyete nöbetleri geçirip duruyorum :KK43:

Geçmiş olsun canım
Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, çalıştığım kalem sıkıntılı biraz ama oraya da alışır gibiyim.
Bir de üstüne anneannem rahatsızlandı yoğun bakımda şu an. Ama kendine geliyor gibi çok şükür. Kaç gündür anksiyete nöbetleri geçirip duruyorum :KK43:
Senin de üst üste gelmiş😒 çok geçmiş olsun anneanneme ve sana ❤️

Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin

Amin canım teşekkür ederim
İnşallah toparlar artık çok yaşlı ama ne diyim :KK43:
Zor yaa gercekten yaslilik cok zor biseyy 😢😢
Gecenlerde biri duruma yazmisti 30 yasima geldigimde anladigim sey yaslandigim degil annemin yaslandigini gormem gibi bi seydi oyle duygulandimki... hic birimiz istemeyiz kac yasina gelirse gelsin sevdklermze bisey olma fikrini ama malesef yalan dunya ve imtihan icin gonderilmisiz Allah im imtihani gecelerden eylesin... tekrar acil sifalar dilerim

Zor yaa gercekten yaslilik cok zor biseyy 😢😢
Gecenlerde biri duruma yazmisti 30 yasima geldigimde anladigim sey yaslandigim degil annemin yaslandigini gormem gibi bi seydi oyle duygulandimki... hic birimiz istemeyiz kac yasina gelirse gelsin sevdklermze bisey olma fikrini ama malesef yalan dunya ve imtihan icin gonderilmisiz Allah im imtihani gecelerden eylesin... tekrar acil sifalar dilerim

Keşke ben de annemin yaşlandığını görebilseydim canım.
Ama nasip olmadı daha çok gençti.
Anneannem 3 evladını kaybetti artık bundan sonra aldığı her nefes ona acı veriyor, onun da imtihanı bu diyorum diyecek birşey bulamıyorum. Tek duam Allah acı çektirmesin

Keşke ben de annemin yaşlandığını görebilseydim canım.
Ama nasip olmadı daha çok gençti.
Anneannem 3 evladını kaybetti artık bundan sonra aldığı her nefes ona acı veriyor, onun da imtihanı bu diyorum diyecek birşey bulamıyorum. Tek duam Allah acı çektirmesin
Amiin kuzum bir anne olarak anneannene icim yandi 3 evlat acisi ....

Okkalı bı kahve yapıyorum şuan kızlar,kokusu sizlere kadar gelsin:KK68:

Dün iş güç bakamadım buraya okuyunca bi gülümsedim kahve kokusu aldım :)
Kaynanam geldi. Yeterli bi cevap oldu sanirim onun dışında iyim çok şükür. Ev çocuklar ve çocukların hastalıkları yuvarlanıp gidiyoruz işte 🤷🏻‍♀️☺sen nasılsın tatlım. Direksiyon sınavı nezaman.

Kolay gelsin limonsuz zor misafirin varmış.
Sınav 1 haftaya olur muhtemelen

Günaydımm ben sizde ayın 😍

5 te aydı bugün kız ağladı kulağım ağrıyo diye.
Mutfağa geçiyorum kahvaltı hazırliyim cemaate.

Alicja Alicja kendini kötü hissettikçe yaz buraya ❤

Günaydın bonuussimu
İyiyim şükür merak etme ❤️
Dün sabah tam evden çıkarken uyandı benim kız ağladı, kıyamadım tekrar girdim yanına, servisi de kaçırdım
Bugün de erkenden kaçtım uyanırsa da duymayayım diye :KK43:
Kulağı niye ağrıyor acaba?

Günaydın bonuussimu
İyiyim şükür merak etme ❤
Dün sabah tam evden çıkarken uyandı benim kız ağladı, kıyamadım tekrar girdim yanına, servisi de kaçırdım

Gripti bir haftadır kulağını etkiledi heralde

Günaydın bonuussimu
İyiyim şükür merak etme ❤
Kıyamam kuzum ya 🙁 Allah yardımcın olsun canım. Arada olacak böyle malesef. İnşAllah çabuk alışır.

X