- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Gel sana özel çay servisim de varEllerine sağlık tatlımama şuan bi çay olsa çok makbule geçerdi
Hiç şaşırmadım hamarat hatun seniGel sana özel çay servisim de var
Hiç şaşırmadım hamarat hatun seni
Ben çok boşladım buraları. Yıl sonu olduğu için baya yoğunum İşyerinde. Evde de kalan vakit oğluma ayırıyorum.Günayyyydınnn ❤
KK yoğunluğundan gelemiyorum bazen özledim ulan
Alicja
@Amecey
Siz nasılsınız kızlar herşey yolundadır inşallah ❤
C Cay6
Limonsuzzcay
C Calcifer
K Kendinisevenbirii
Ben çok boşladım buraları. Yıl sonu olduğu için baya yoğunum İşyerinde. Evde de kalan vakit oğluma ayırıyorum.
Tam alıştım dedim oğlum hasta oldu. O iyi oldu şimdi de eşim hastaNasıl gidiyor ev, iş alisabildin mi :)
Tam alıştım dedim oğlum hasta oldu. O iyi oldu şimdi de eşim hastaama şunu farkettim çalışmayı çok özlemişim. Sen nasılsın? ❤
Senin de üst üste gelmişGeçmiş olsun canım
Zaten üst üste gelmese olmaz.
Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, çalıştığım kalem sıkıntılı biraz ama oraya da alışır gibiyim.
Bir de üstüne anneannem rahatsızlandı yoğun bakımda şu an. Ama kendine geliyor gibi çok şükür. Kaç gündür anksiyete nöbetleri geçirip duruyorum
Senin de üst üste gelmişçok geçmiş olsun anneanneme ve sana ❤
Ben de cok ozledimm nasil peki tavsiye ediyormusun calidan anne olmayiTam alıştım dedim oğlum hasta oldu. O iyi oldu şimdi de eşim hastaama şunu farkettim çalışmayı çok özlemişim. Sen nasılsın? ❤
Gecmis olsun Allah acil sifalar versinGeçmiş olsun canım
Zaten üst üste gelmese olmaz.
Ben de iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, çalıştığım kalem sıkıntılı biraz ama oraya da alışır gibiyim.
Bir de üstüne anneannem rahatsızlandı yoğun bakımda şu an. Ama kendine geliyor gibi çok şükür. Kaç gündür anksiyete nöbetleri geçirip duruyorum
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Zor yaa gercekten yaslilik cok zor biseyyAmin canım teşekkür ederim
İnşallah toparlar artık çok yaşlı ama ne diyim
Zor yaa gercekten yaslilik cok zor biseyy
Gecenlerde biri duruma yazmisti 30 yasima geldigimde anladigim sey yaslandigim degil annemin yaslandigini gormem gibi bi seydi oyle duygulandimki... hic birimiz istemeyiz kac yasina gelirse gelsin sevdklermze bisey olma fikrini ama malesef yalan dunya ve imtihan icin gonderilmisiz Allah im imtihani gecelerden eylesin... tekrar acil sifalar dilerim
Amiin kuzum bir anne olarak anneannene icim yandi 3 evlat acisi ....Keşke ben de annemin yaşlandığını görebilseydim canım.
Ama nasip olmadı daha çok gençti.
Anneannem 3 evladını kaybetti artık bundan sonra aldığı her nefes ona acı veriyor, onun da imtihanı bu diyorum diyecek birşey bulamıyorum. Tek duam Allah acı çektirmesin
Okkalı bı kahve yapıyorum şuan kızlar,kokusu sizlere kadar gelsin
Kaynanam geldi. Yeterli bi cevap oldu sanirim onun dışında iyim çok şükür. Ev çocuklar ve çocukların hastalıkları yuvarlanıp gidiyoruz işte☺sen nasılsın tatlım. Direksiyon sınavı nezaman.
Günaydımm ben sizde ayın
5 te aydı bugün kız ağladı kulağım ağrıyo diye.
Mutfağa geçiyorum kahvaltı hazırliyim cemaate.
Alicja kendini kötü hissettikçe yaz buraya ❤
Günaydın bonuussimu
İyiyim şükür merak etme ❤
Dün sabah tam evden çıkarken uyandı benim kız ağladı, kıyamadım tekrar girdim yanına, servisi de kaçırdım
Bugün de erkenden kaçtım uyanırsa da duymayayım diye
Kulağı niye ağrıyor acaba?
Kıyamam kuzum yaGünaydın bonuussimu
İyiyim şükür merak etme ❤
Dün sabah tam evden çıkarken uyandı benim kız ağladı, kıyamadım tekrar girdim yanına, servisi de kaçırdım
Bugün de erkenden kaçtım uyanırsa da duymayayım diye
Kulağı niye ağrıyor acaba?