Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus cuman mübarek olsun
Berhüdar ol
Nee ediyon
Hiiiç uğraşıyorum kafam yorgun
Gözümüzün önünde devrildin çay
Kizlar yaa guldum ckkk etikwtler bildiriler gelmed hic burdan neden oyle oldki anlamadim
Kizlar yaa guldum ckkk etikwtler bildiriler gelmed hic burdan neden oyle oldki anlamadim
Çok kahve içtim hatırlamıyorum nedenini :)) şimdiden eline sağlık ozamn
Benim büyük oğlan dün düştü alnı morardı evde bugün. Kilitim
[/QUOTE
Cokkk gecmis olsun smdi nasil oglun amecey
Gulunmiycekkk gbi degeeeel nabersin tatlisim haftasonuna geldin duygularini alalimAy hakikaten ben Bonusun yazdığını yeni gördüm çok güldüm
Gulunmiycekkk gbi degeeeel nabersin tatlisim haftasonuna geldin duygularini alalim
Yok yavrum formdan dustum samdanim yokken gezmeleri birakti ya ise baslayacakti en son baslamistir artik heralde cok yogun ama keske bi ugrasa 5 dk haber etse bizlere kk birinci noteriDuygularım karmaşık çayyyy, kızım diş çıkartıyor zor bir hafta sonu beni bekliyor gibi sen ne yapacaksın bu hafta sonu, gezmelere devam mı
Bu kk birinci noteri nerelerde yahu bu arada?
Yok yavrum formdan dustum samdanim yokken gezmeleri birakti ya ise baslayacakti en son baslamistir artik heralde cok yogun ama keske bi ugrasa 5 dk haber etse bizlere kk birinci noteri
Kaynvaldemi gorumceme gotueecegiz pazar gun
Yarin da berbat berbatov kosturmali bi gun beni bekliyo pazara gidip gelip esim isten gelesiye kahvalti turu sofra hazirlicam sonra aksama hic yemek yok onu yapicm o esnada camasir isleri hallolur derken gun gecer diye dusunuyorum
Allah kolaylastirsin minik kizin dislerinin cikmasjnj insallah kuzuya ve sana cok kolay gecsin cnm ... zor valla ne diyeyim ev is cocuk kadin olmak ne zorr ya hele calisan anne oolmakkkDuygularım karmaşık çayyyy, kızım diş çıkartıyor zor bir hafta sonu beni bekliyor gibi sen ne yapacaksın bu hafta sonu, gezmelere devam mı
Bu kk birinci noteri nerelerde yahu bu arada?
Allah kolaylastirsin minik kizin dislerinin cikmasjnj insallah kuzuya ve sana cok kolay gecsin cnm ... zor valla ne diyeyim ev is cocuk kadin olmak ne zorr ya hele calisan anne oolmakkk
Keske ya 10 defa etiketlwmisimdirBen de çok merak ediyorum en son 30 Kasım da girmiş, keşke bir haber etse
Amin kuzum aminn temizligi takma oldgu kadar oluversin ... dinlen saglk herseyn basi ki kucuk cocklu bi insan ne kadar dinlenebilir ki bilirimZor canım hepsi zor maalesef
Iyice bir temizlik de yapmam gerek nasıl olacak bilemiyorum. İnşallah güzel geçer hafta sonumuzz hepimizin :)
Anında kapandı profil
Hemende dayanamadı ele verdi kendini pis sapık daha ayol diye diye sürdürür saniyodumRuh hastası pis