Kiz yok uyucam geri ben ondan bu rahatligimgünaydın kız siz ne kadar erkencisiniz. Ben evde olsam şimdi ohooo kaça kadar uyurdum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yok uyucam geri ben ondan bu rahatligimgünaydın kız siz ne kadar erkencisiniz. Ben evde olsam şimdi ohooo kaça kadar uyurdum :))
Zor yaa annelik gercekten hep bi vicdan azabi..
Sartlarimiza gore en iyisini yapiyoruz onlar icin ama.icimzde hep bi sanci
Bahsettgm sey oydu zaten azap derken ... illa calismayla alakali degil ben calismiyorm suan ama.hep bi duygu karmasasi hep onun icin.dha iyisini yapma cabasiVicdan azabı yaşamıyorum hiç sonuçta keyfim için çalışmıyorum ama üzülüyor insan beni göremezse üzülür filan diye. Babaannesi gider birazdan yanına
Bahsettgm sey oydu zaten azap derken ... illa calismayla alakali degil ben calismiyorm suan ama.hep bi duygu karmasasi hep onun icin.dha iyisini yapma cabasi
Evet binsukur ... sana hayirli isler canim Allah kolaylik versnAnneliğin şanından o da herhalde, hep birşeyi eksik yapıyorum ama neyi? oluyor insan dimi :)) öyle böyle büyüyecekler işte, en azından sevgiyle büyüyorlar yaa ne diyeyim
sağol sana da iyi uykular :)Evet binsukur ... sana hayirli isler canim Allah kolaylik versn
Sende sagol devriliyorum smdisağol sana da iyi uykular :)
Yarın misafirlerim teşrif edicekler efenimgüzel sunumlarla karşınızda olicigim o zaman ama önce temizlik
Sana uyuzm hadi kolay gelsin :))Yarın misafirlerim teşrif edicekler efenimgüzel sunumlarla karşınızda olicigim o zaman ama önce temizlik
Sunumlardan mi yoksa temizlikten ötürü mü saolasin sen kolaylık dilediysen kolay gecer zatenSana uyuzm hadi kolay gelsin :))
Çok kahve içtim hatırlamıyorum nedenini :)) şimdiden eline sağlık ozamnSunumlardan mi yoksa temizlikten ötürü mü saolasin sen kolaylık dilediysen kolay gecer zaten
Oo geçmiş olsun şişmiştirde şimdi buz fln da koysaydinizÇok kahve içtim hatırlamıyorum nedenini :)) şimdiden eline sağlık ozamn
Benim büyük oğlan dün düştü alnı morardı evde bugün. Kilitim
Çok kahve içtim hatırlamıyorum nedenini :)) şimdiden eline sağlık ozamn
Benim büyük oğlan dün düştü alnı morardı evde bugün. Kilitim
Koydum valla, sabah 6ya kadar da başında durdum . Sagol canmOo geçmiş olsun şişmiştirde şimdi buz fln da koysaydiniz
Sagol canımcmKız geçmiş olsun ceycey