Biliyoruz biliyoruz burda yoksan esin evde onu cok iyi biliyoruzSaol canım iyiyim aynen eşim evdeydi bugün de işte ondan ötürü yani
Sen nasılsın
Oohh maşallah güzel gecirmissin bugünBiliyoruz biliyoruz burda yoksan esin evde onu cok iyi biliyoruz
Bende kocami ve kizimi uyuttum burya takiliyorm uykm gelsn diye bekliyorum. Annemdeydim bugun kizi ona birakip az hava almaya ciktim kuafore gittim kas aldirdim gratise gittim sac maskesi aldm iyiyim enerji aldim ...
Evet aksam esim aldiOohh maşallah güzel gecirmissin bugünannemde olduğunu biliyodum zaten akşam eşin mi aldı seni
SüperEvet aksam esim aldi
Kolu uzermde zatenSüpergit şimdi de kocanın sıcak kollarına da uyu dinlen kiz
Hee iyimis o zmnKolu uzermde zatenuyuyor
Dun dinlendim ben , bugune dinlenme ihtiyacm yok henuz
Seninki ise mi gitti burda oldgna goreHee iyimis o zmn
Yoo yanımda uzaniyo müzik dinliyo,Seninki ise mi gitti burda oldgna gore
Hayrettt sasirdimm gerci tum gun berabermjssinizYoo yanımda uzaniyo müzik dinliyo,bı yandan da ben burda takiliyom
Heee sizi de özledim da ne var yaniHayrettt sasirdimm gerci tum gun berabermjssiniz
Iyi iyi aferimmm tek cicekle bahar gelmez ...Heee sizi de özledim da ne var yani
Hadi iyi gecelerIyi iyi aferimmm tek cicekle bahar gelmez ...
Sohbet iyide uykm geldi artk ben gider iyigeceleerr
Alicja kız Aliş
Montum bugün de gelmedi haber vereyim dedimNe diyon be aliş maliş ayıp
Montum bugün de gelmedi haber vereyim dedim
Bilseydim, bir yıl önceden alırdım.Seneye giyersin inşallah
Bilseydim, bir yıl önceden alırdım.
İndirimli falan olsa, faizini yiyor zaten paramın yine aynı paraya almış oluyorm :))
Yazdan almak fena fikir değilmiş heO yüzden millet yazdan alıyor kışlıkları demek ki
Bugün 2 sene önceki montumu giyeyim dedim bildiğin patladı patlayacak gibi olunca giymedim