Yookk sıcaakhh
Şaka maka nasıl bir anda böyle soğudu bu hava hiç anlamadımYookk sıcaakhh
Buzz buuzzzŞaka maka nasıl bir anda böyle soğudu bu hava hiç anlamadım
Montum da ince sıcak tutan bişey almam lazım acil
Buzz buuzzz
Ben netten mont aldım, teslim tarihi 21 aralık diyor. Kış bitmeden gelse bari. Netten alma
Üşütürsün, hafta sonu bak vitrinlereNetten alamam zaten ben bu şişko halimle
Mağazaya gidip deneyecek vakit de yok, ne yapsam bilemedim
Üşütürsün, hafta sonu bak vitrinlere
Off haroşa örüyosun bide şimdiye bitirmiştin gerçi çocuk olunca zordur tabiYa bana burdan bildirim gelmiyo niyekiii
Bende esime atki oruyorm bu hafta bitiyor insallah bu kis takabilcemmi diyordu
Hayir harosa degil yalanci selanik oruyorumOff haroşa örüyosun bide şimdiye bitirmiştin gerçi çocuk olunca zordur tabi
Ayy kuzum benim haroşa örüyosun olarak aklımda kalmış, selanik çok zor ürer ya bilirim bi kere yaptım da öff tövbeler olsun ilerlemiyor bi türlü, yine iyi bitirmişsin ciddenHayir harosa degil yalanci selanik oruyorum
Cocukta onu elime alinca kac defa kaldiriyo beni basindan o da dogru da bu ara gelen giden oldu kaynvaldem geldi biz evde durmadik filan cok elime alma sansm olmadi 4.yumagi oruyorum ve bu hafta bitecek olmasi bile bana sasirtici geliyo cabuk ordum yani bence
3 yildir eline yun sisi almamis biriye gore cok cok iyi benceAyy kuzum benim haroşa örüyosun olarak aklımda kalmış, selanik çok zor ürer ya bilirim bi kere yaptım da öff tövbeler olsun ilerlemiyor bi türlü, yine iyi bitirmişsin cidden
Saol canım iyiyim aynen eşim evdeydi bugün de işte ondan ötürü yaniIyigeceler nasilsnn bugun pek gorusemedk sankinimmm