🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Ay sorma bizimki sar makarayı yapıyor ama tren çuf çufu gibi aynı zamanda 😂 bi tuhaf komik
Bizimki hepsini ezbere biliyor karpuz adamin hareketleri makara anneni seviyorsan alkisla dalin reklamini soyleyincede bici bici hemen saclarni ovuyorr 🤣 aksama kadar telle yaşıyor yavruumm ahh bizim zmanimizda toprak yerdik o yasda bunlar internet dahisi resmen

Bizimki hepsini ezbere biliyor karpuz adamin hareketleri makara anneni seviyorsan alkisla dalin reklamini soyleyincede bici bici hemen saclarni ovuyorr 🤣 aksama kadar telle yaşıyor yavruumm ahh bizim zmanimizda toprak yerdik o yasda bunlar internet dahisi resmen

Ben vermemeye çalışıyorum yanında telefona bakamıyoruz bile doğru dürüst ona rağmen uyanır uyanmaz nanni nanni diyor oynuyor açayım diye :))

Ben vermemeye çalışıyorum yanında telefona bakamıyoruz bile doğru dürüst ona rağmen uyanır uyanmaz nanni nanni diyor oynuyor açayım diye :))
Aynen elimizde gordügü gbi istiyor. Simdi ben evde is yapiyorum birakmiyor mecbur veriyorum arada rahat biraksin diye o sekil alisiyor iste. Aslinda bir yandan ii biryandan kötü mesela orada birseyler ögreniyor egitici seyler oluyor ama bazı videolar kötü etkileyebiliyor

X