- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.883
Yoooo vallahi kırıldım size ki
Kırılcak bişey etmedik eminim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoooo vallahi kırıldım size ki
Açtın değil miCiğer yeniliyodu dimi
Sardik uyudukk ben sükürr. Kendimi fransız hisetim biraz ondann
Açtın değil mi
Nereden ne türettik gece gece icat çıkardım işte
Kac yasindaBiz de uyusak keşke yaa
Tamam:/Kırılcak bişey etmedik eminim ben
Kac yasinda
Neden ya biz de ingiltere gibi oldukSardik uyudukk ben sükürr. Kendimi fransız hisetim biraz ondann
15 aylık :) seninki?
Ay sagolasin az keyif yapcamm simdi.Neden ya biz de ingiltere gibi olduk
Gözün aydın uyumuş
17 :)) geneli makaraci bu kizlarin dmeki baksanaa.15 aylık :) seninki?
Hangi ay doğumlu kız? Benim yiğenim ağustos doğumlu
17 :)) geneli makaraci bu kizlarin dmeki baksanaa.
Tamam:/
Bizimki hepsini ezbere biliyor karpuz adamin hareketleri makara anneni seviyorsan alkisla dalin reklamini soyleyincede bici bici hemen saclarni ovuyorr aksama kadar telle yaşıyor yavruumm ahh bizim zmanimizda toprak yerdik o yasda bunlar internet dahisi resmenAy sorma bizimki sar makarayı yapıyor ama tren çuf çufu gibi aynı zamanda bi tuhaf komik
Bizimki hepsini ezbere biliyor karpuz adamin hareketleri makara anneni seviyorsan alkisla dalin reklamini soyleyincede bici bici hemen saclarni ovuyorr aksama kadar telle yaşıyor yavruumm ahh bizim zmanimizda toprak yerdik o yasda bunlar internet dahisi resmen
- Menim yuhum gelir
Aynen elimizde gordügü gbi istiyor. Simdi ben evde is yapiyorum birakmiyor mecbur veriyorum arada rahat biraksin diye o sekil alisiyor iste. Aslinda bir yandan ii biryandan kötü mesela orada birseyler ögreniyor egitici seyler oluyor ama bazı videolar kötü etkileyebiliyorBen vermemeye çalışıyorum yanında telefona bakamıyoruz bile doğru dürüst ona rağmen uyanır uyanmaz nanni nanni diyor oynuyor açayım diye :))