- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Sen bilme bişeyi de gece geceNiye trip atmiyim ki ön koltuklar size ayrılmış bende bizi cok samimi bilirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilme bişeyi de gece geceNiye trip atmiyim ki ön koltuklar size ayrılmış bende bizi cok samimi bilirdim
Niye trip atmiyim ki ön koltuklar size ayrılmış bende bizi cok samimi bilirdim
Ben gördüm de davet bekledim gelmeyince bastım tribi..İi yaptin zebramm az yeni topiclerde gezineyim dedimm. 2.ligini teprik ederim bu aradaa
Oralari okuyamadim olsun. Peki eski üyelerdenmisin yeni uye olmussundaYolu düşen herkes diye yazmış ya bonusiimuu :)
O zaman niye vip koltuk ayırdınSamimi olanlar zaten gelir selam verir sorun yok :)
Oralari okuyamadim olsun. Peki eski üyelerdenmisin yeni uye olmussunda
Trip atma kankicim burada herkese yetecek kdar yer vardirBen gördüm de davet bekledim gelmeyince bastım tribi..
Sağol kuzum bu sefer de olmadı
Bildim işte napim .. küstüm size...Sen bilme bişeyi de gece gece
O zaman niye vip koltuk ayırdın
Ahahah yok küsüm ben üçünede...Trip atma kankicim burada herkese yetecek kdar yer vardir
Bidaki sefere artıkınn
Evet suan burada zebra haric kimseyle tanismişligim yok. Bonus'a durumlarda denk gelirdim sadece sizlere rastlamadim. Tanisalim ozman severim yeniliklerii:))tosia ben, eski hesabımı pasif etmek durumunda kaldım buradan devam ediyorum :)
Ama tanışmadık sanırım
Demek ki ben özel değilmişim bende yarım saattir onu diyorumÇünkü vipler benim için özeller annamıyon mu sen
Evet suan burada zebra haric kimseyle tanismişligim yok. Bonus'a durumlarda denk gelirdim sadece sizlere rastlamadim. Tanisalim ozman severim yeniliklerii:))
Demek ki ben özel değilmişim bende yarım saattir onu diyorum
Kiz gece gece bu neyin tribiii Allah seniiDemek ki ben özel değilmişim bende yarım saattir onu diyorum
Onlar biliyo bizim sohbetimiz sadece burda yoktu da ondanKiz gece gece bu neyin tribiii Allah senii
Haha bnde böcükkTanışalım ben Alicja
Bu kadar işte buranın tanışması
Haha bnde böcükk
Tahmin etim cnmOnlar biliyo bizim sohbetimiz sadece burda yoktu da ondan