Dit diri ri ri ri rim ri ri rim rimmmmm.Birkaç ay önce bir konu açmıştım ama kusaca özet geçeceğim. Karşı taraf bebeği istememişti ve ben düşük yaptığımı söylemiştim. Ama bu aslında böyle değildi karşı taraf istemediğinden gerçeği sakladım ve doğum yaptıktan 1 ay sonra fotoğraf attım sanırım varlığına mı inanmadı bana mı inanmadı bir fikrim yok ama bana neden atıyorsun babasına at gibi bir tepki verdi. Ne yapmalıyım bu durumda?
Burayı takip ettiğinden bunu paylaşmıştım aslındaArkadaşlar düşük yaptıktan sonra bebeği özleyenler var mı aranızda? Ne bileyim ilk hamileliğimdi canlıymış gibi geliyordu ve şimdi eksiklik var gibi. Sizde de böyle mi?
Diye konunuz var hangisi doğru acaba ?
ay yuzlumun muzıgı mı bu :)Dit diri ri ri ri rim ri ri rim rimmmmm.
Bize neden yalan söyleyesiniz bebeğin babası biz miyiz?Burayı takip ettiğinden bunu paylaşmıştım aslında
E duruma çok uygun olmadi mi sencedeay yuzlumun muzıgı mı bu :)
bizimle dalga mı geçiyorsunBirkaç ay önce bir konu açmıştım ama kusaca özet geçeceğim. Karşı taraf bebeği istememişti ve ben düşük yaptığımı söylemiştim. Ama bu aslında böyle değildi karşı taraf istemediğinden gerçeği sakladım ve doğum yaptıktan 1 ay sonra fotoğraf attım sanırım varlığına mı inanmadı bana mı inanmadı bir fikrim yok ama bana neden atıyorsun babasına at gibi bir tepki verdi. Ne yapmalıyım bu durumda?
Arkadaşım babası buradaki hesabımı bilip baktığından bunu yazdığımı söylüyorum sizle alakalı bir şey değil durumla alakalı yardım almak istedim ama pekte aradığımı bulamadım önemli değilE duruma çok uygun olmadi mi sencede
Eee belki de şimdi de burayı okuyordur diye yazıyorsunuzdur. Nasıl inanalım?Arkadaşım babası buradaki hesabımı bilip baktığından bunu yazdığımı söylüyorum sizle alakalı bir şey değil durumla alakalı yardım almak istedim ama pekte aradığımı bulamadım önemli değil
Bebeğe ben yeterim gayet de güzel bakıyorum. Benlik olmayan bir durum bu artı isteseydi söylerdim istemediği için yaptım bunu. Buyrun bakın bu cümleden sonra siz söylemek ister miydiniz?Madem doğduktan babasına gösterecen neden düşük yaptım diyorsun, ben de olsam ben de inanmam yani oyun mu bu ne alaka. Yazık şu bebeklere ya olan onlara alıyor oluyor. Kabullenemeyen bir baba, ne yaptığını ne istediğini bilmeyen ve bebeği saçma sapan durumlara alet eden bir anne. Aklınızı başınıza alın lütfen
Eee bu sözden sonra neden fotoğrafını attınız bebeğinizin? Ne değiştiBebeğe ben yeterim gayet de güzel bakıyorum. Benlik olmayan bir durum bu artı isteseydi söylerdim istemediği için yaptım bunu. Buyrun bakın bu cümleden sonra siz söylemek ister miydiniz?
Size böyle konuşan bir adama niye sonradan söylüyorsunuz ? Tek başınıza büyütebilirsiniz ... O çocuğun suçu yok lütfen !!!Bebeğe ben yeterim gayet de güzel bakıyorum. Benlik olmayan bir durum bu artı isteseydi söylerdim istemediği için yaptım bunu. Buyrun bakın bu cümleden sonra siz söylemek ister miydiniz?
Bilmiyorum duygusal davrandım sanırımEee bu sözden sonra neden fotoğrafını attınız bebeğinizin? Ne değişti
Zaten suçu yok kurban olurum ben ona duygusal davrandım sanırım bilsin istedimSize böyle konuşan bir adama niye sonradan söylüyorsunuz ? Tek başınıza büyütebilirsiniz ... O çocuğun suçu yok lütfen !!!
O adam bilse kaç yazar, ne olduğu iki cümlesinden bile belli. Çocuğunuza sarılıp hayata güzel gözlerle bakinZaten suçu yok kurban olurum ben ona duygusal davrandım sanırım bilsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?