• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyledikleri aklıma takıldı

Merhaba evet zor aldatildim butun takilarim elimden alindi o parayla ev alındı ve hicbir hak talep etmemi istemiyor dahasi. kizim daha 7.5 aylik işyerinizden ucretsiz izin alma hakkiniz var maas ve sgk odemesi yapilmiyor ama is cikisiniz da olmuyor bu secengi degerendirin derim

Merhaba evet zor aldatildim butun takilarim elimden alindi o parayla ev alındı ve hicbir hak talep etmemi istemiyor dahasi. kizim daha 7.5 aylik işyerinizden ucretsiz izin alma hakkiniz var maas ve sgk odemesi yapilmiyor ama is cikisiniz da olmuyor bu secengi degerendirin derim
Boşanma durumunda böyle bir hakkım var mı

Bosanma durumunuzu isyeri biliyor mu bilmiyorum ama arkadaşımın annesi kanser hastasıydi ve tedavi goruyordu 3 ay ucretsiz izin kullandi

Bosanma durumunuzu isyeri biliyor mu bilmiyorum ama arkadaşımın annesi kanser hastasıydi ve tedavi goruyordu 3 ay ucretsiz izin kullandi
Bilmiyor . Söylemek istemedim küçük bir yer insanlar ne sebeple olursa olsun kolay kadın gibi bakmaya başlıyor

Arkadaşım öncelikle yurt dısında mısın?
Tr de ise işten cıkarılma.
Ücretsiz izin al. Me maaş versinler ne sgk ödesinler ama iştem çıkma.
İkincisi havlayan köpek ısırmaz:)
Bi halt edemez ancak korkutmaya calısır ki basarıyor da.
Seni kokutupmyıldırmaya calışıyor.
Zaten alabilecek olaa kızını hemen alırdı. Zayen kızını düşünse yerinin anne yanı oldugunu bilirdi.
Büyüse de kıxın yine seni tercih edecektir.
Hiç korkma. Sakın celallenip bir cevap yazma. Hatta engelle. Seni yıldıramayacapını anlayınca yaşbarma faslı baslayacak. Gülmevsini yazmıştı dersin.

Arkadaşım öncelikle yurt dısında mısın?
Tr de ise işten cıkarılma.
Ücretsiz izin al. Me maaş versinler ne sgk ödesinler ama iştem çıkma.
İkincisi havlayan köpek ısırmaz:)
Bi halt edemez ancak korkutmaya calısır ki basarıyor da.
Seni kokutupmyıldırmaya calışıyor.
Zaten alabilecek olaa kızını hemen alırdı. Zayen kızını düşünse yerinin anne yanı oldugunu bilirdi.
Büyüse de kıxın yine seni tercih edecektir.
Hiç korkma. Sakın celallenip bir cevap yazma. Hatta engelle. Seni yıldıramayacapını anlayınca yaşbarma faslı baslayacak. Gülmevsini yazmıştı dersin.
İnşallah .bende onu umut ediyorum

Back