- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 34
Bakacak kimse de yok ki dört erkek var evde bir de annesi telef olur çocuğum ordaİyi olmuş ödesin nafakayı.zaten çocuğu sırf nafaka ödemiyim diye istiyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakacak kimse de yok ki dört erkek var evde bir de annesi telef olur çocuğum ordaİyi olmuş ödesin nafakayı.zaten çocuğu sırf nafaka ödemiyim diye istiyordur.
Korkmak mi adını bilmiyorum ama ... Yine mesaj atmış şimdi sen yaptın yapacaklarını , benim yapacaklarimi bekle yazmış ... Tehditleri bitmedi bir türlüAvukatını dinle ve onun mesajlarını umursama, korkma.
Ozman takma hicbisi yapamazZiynet eşyası mı kaldı evlendigimizin ikinci haftasında kapıya haciz geldi ...
Avukatına ilet bu mesajların ekran görüntüsünü alıp. Sakın silme.Korkmak mi adını bilmiyorum ama ... Yine mesaj atmış şimdi sen yaptın yapacaklarını , benim yapacaklarimi bekle yazmış ... Tehditleri bitmedi bir türlü
Aynen de öyle yaptım ... Tükendim amaAvukatına ilet bu mesajların ekran görüntüsünü alıp. Sakın silme.
Ne demek istediginizi anlamadım . Allah yardımcınız olsun çok zorBende sizle ayni surecteym kizim daha kucuk sadece ücretsiz izin alaaz misiniz
Boşanma durumunda böyle bir hakkım var mıMerhaba evet zor aldatildim butun takilarim elimden alindi o parayla ev alındı ve hicbir hak talep etmemi istemiyor dahasi. kizim daha 7.5 aylik işyerinizden ucretsiz izin alma hakkiniz var maas ve sgk odemesi yapilmiyor ama is cikisiniz da olmuyor bu secengi degerendirin derim
Bilmiyor . Söylemek istemedim küçük bir yer insanlar ne sebeple olursa olsun kolay kadın gibi bakmaya başlıyorBosanma durumunuzu isyeri biliyor mu bilmiyorum ama arkadaşımın annesi kanser hastasıydi ve tedavi goruyordu 3 ay ucretsiz izin kullandi
İnşallah .bende onu umut ediyorumArkadaşım öncelikle yurt dısında mısın?
Tr de ise işten cıkarılma.
Ücretsiz izin al. Me maaş versinler ne sgk ödesinler ama iştem çıkma.
İkincisi havlayan köpek ısırmaz:)
Bi halt edemez ancak korkutmaya calısır ki basarıyor da.
Seni kokutupmyıldırmaya calışıyor.
Zaten alabilecek olaa kızını hemen alırdı. Zayen kızını düşünse yerinin anne yanı oldugunu bilirdi.
Büyüse de kıxın yine seni tercih edecektir.
Hiç korkma. Sakın celallenip bir cevap yazma. Hatta engelle. Seni yıldıramayacapını anlayınca yaşbarma faslı baslayacak. Gülmevsini yazmıştı dersin.