• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyledikleri aklıma takıldı

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Merhaba oncekikle bayanlar ...
Bosanma surecindeyim ara karar verildi ... Kızım bende çok şükür sadece her ayın ilk pazarı ve dördüncü pazarı sabah on akşam altı görüşme günü ara karar verileli bir ay oldu ama görmeye gelmedi henüz bu pazar gelir mi bilmiyorum.
Gelgitler çok yaşadım bu evliliğin yürümeyecegini bildiğim halde ... Bana mesaj atmış ben avukatim ile gorustum , düğün videosunu bilirkişiye izleticem ben de sana tazminat davası açıcam benim maaşım senden yüksek kızımıza ben alırım yazmış ... İstersen davaları geri de çekebiliriz die de not düşmüş ...
Avukatim konuşsun o atio demeye getirdi ... Avukatı olsa benimle görüşür onunla haber yollamaz dedi ... İlk başlarda tehditler küfürler ,hakaretler vardı ... Şimdi duruldu biraz bunda uzaklastirmanin da etkisi var sanırım ..
Evliligimin bitmesinde oğlu kadar annesinin de çabası çok oldu ... Anneme gelip kızım 3 yaşındayken ben onu istemiyordum da ,yok siz kızınızı baş göz etmek için dört döndünüz de (ortada hiçbir problem yokken söylenen bunlar) ben nikaha neden gelmedim saniyorsun falan filan demiş ... Muhtemelen annemin bana söyleyeceğini düşünerek o aralar herşey yolunda die annem bana soylememisti ...
Hayatında bana yalan söylemeden yaşayamayan bir adam ile evlendim dünyalar tatlısı bı kızım oldu bu evliliğin en güzel yanı ...
Şimdi kv beni sürekli arıyor bende engelledim . Onlarla konuşunca kendime gelemiyorum abuk sabuk şeyler söyleyip olur olmadık şeylerle itham ediliyorum.
İşten cikicam 3 ay sonra bu velayeti etkiler mi avukatim yok dedi ama ...?

Küçücük kız o daha anne çocuğu merak etmeyin size verirler ama işten neden çıkıyorsunuz özel olmazsa çalışıp para kazanırsanız daha güçlü durursunuz .
Tekrar giricem ama üç ay sonra memlekete gitmem gerekecek bir ay ıssız dururum herhalde bu süreçte ailem yanımda cok şükür devam edicem ama dediğim gibi bir ay memlekette olmam gerekiyor

Bu süreçte işten çıkmayın bence ne olursa olsun riske atmayın her gün yeni bir şey değişiyor ya da hemen yeni bir iş bulun

Kv yede bi tazminat yolu gözükse hiç fena olmaz .Bitmis gitmis daha ne diye arayıp duruyor .
Onun derdi zaten yuvam kurtulsun değil ,bir kez bana ses kaydı yollamıştı " benim oğluma karı çok, sen kendini düşün , benim oğlum gibisini bulamazsın " falan demişti .sanki ben arıyorum gibi ... Her neyse zaten yuva kurtarmak da değil amacı ses kaydını avukata verdim die ses yollayamiyor arıyor (onu da kayıt altına aldigimi bilse aramaz da ) tazminat derdinde ... Oğluna açtığım tazminat tutusturmus ... Para peşine düşmusum derdim paraymis ,sanki para var zenginlikten oluyorlar , oğlunun bana taktiği botaktiği borclarin yanında

Bu süreçte işten çıkmayın bence ne olursa olsun riske atmayın her gün yeni bir şey değişiyor ya da hemen yeni bir iş bulun
Ailem memlekette olacak ben burda yalnız başıma kalamam çünkü kimsem yok . Sürekli de tehdit ediliyorum o adam tarafından ... O sebeple

Tekrar giricem ama üç ay sonra memlekete gitmem gerekecek bir ay ıssız dururum herhalde bu süreçte ailem yanımda cok şükür devam edicem ama dediğim gibi bir ay memlekette olmam gerekiyor
Hm o zaman bilemeyeceğim tabi ki ama bence müsait zamanda mutlaka iş bulup çalışın

Düğün videosunu niye izletiyor bilirkişiye :işsiz: düğünde yoktunuz bari videosuna bakın mı, ne alaka anlamadım??

Çocuk küçük size verirler düğün ne alakaplı onu anlamadim yaptığı masrafimi isteyecek benim kuzenin hanimida öyle bi talepte bulunmuştu hakime yaptığım masraflari istiyorum diye ama hakim kizmisti zaten sacmalik bu yuva kurulurken elbet masraf yapılacak kimse bosacanacam diye evlenmiyor senin biçin aldatman filan yoksa çocuk sana verilir başkada bişey yapamaz korkma o bosanma mak için seni korkutmaya calisiyordur

Anladım peki orada iş bulma imkanınız var mı
Yok maalesef köy yeri ... Az önce yine mesaj atmış bana ... Kızıma nafakayı ödemediği için icra gitmiş neyimi alacaksın derdin para kızımı senden almayacagimi mı dusunuyorsun uzzuuuum yıllar sen de mi kalacak zannediyorsun alicam onu da falan yazmış

Çocuk küçük size verirler düğün ne alakaplı onu anlamadim yaptığı masrafimi isteyecek benim kuzenin hanimida öyle bi talepte bulunmuştu hakime yaptığım masraflari istiyorum diye ama hakim kizmisti zaten sacmalik bu yuva kurulurken elbet masraf yapılacak kimse bosacanacam diye evlenmiyor senin biçin aldatman filan yoksa çocuk sana verilir başkada bişey yapamaz korkma o bosanma mak için seni korkutmaya calisiyordur
Yok ziynet eşyası için tazminat açarım dedi ... Az önce mesaj atmış uzun yıllar kızım sen de mi kalacak zannediyorsun alicam senden yazmış

Yok ziynet eşyası için tazminat açarım dedi ... Az önce mesaj atmış uzun yıllar kızım sen de mi kalacak zannediyorsun alicam senden yazmış
Ziynet eşyaları sendeyse ver sende değilse zaten bişey yapamaz sonuçta evlilikte ortak bunlar ya bilemiyorum ama adaletli bi boşanma olur umarım çocuk 13 yazından sonra kimı isterse ona verilir diye bilmiyorum ama ins hersey gonlunuze göre olur tehtitci pislikten kurtulursun

Ziynet eşyaları sendeyse ver sende değilse zaten bişey yapamaz sonuçta evlilikte ortak bunlar ya bilemiyorum ama adaletli bi boşanma olur umarım çocuk 13 yazından sonra kimı isterse ona verilir diye bilmiyorum ama ins hersey gonlunuze göre olur tehtitci pislikten kurtulursun
Ziynet eşyası mı kaldı evlendigimizin ikinci haftasında kapıya haciz geldi ...

Havlayan köpek ısırmaz diye bir tabir var bence bu adam için çok uygun.kızınızı alamaz zaten gelip görmemiş.çok meraklıysa gelip görürdü en azından.
İcra gelmis maaşına bana bunun hesabını soruyor ... Avukata sordum ne icrası bu die çünkü süreci o takip ediyor ben kaldıramıyorum onlarla muhattap olmayı artık . Avukat da " çok düşündüğü kizina ödemesi gereken nafakanın icrası "dedi

İcra gelmis maaşına bana bunun hesabını soruyor ... Avukata sordum ne icrası bu die çünkü süreci o takip ediyor ben kaldıramıyorum onlarla muhattap olmayı artık . Avukat da " çok düşündüğü kizina ödemesi gereken nafakanın icrası "dedi
İyi olmuş ödesin nafakayı.zaten çocuğu sırf nafaka ödemiyim diye istiyordur.

Back