- Konu Sahibi yasemenozal
-
biraz param olsa kesin serhan serteri seçerdim çok orjinal ve eğlenceli sitesine video arkası çekimlerini de koymuş inanın izlerken çok zevk alıyorsunuz:)) ama işte fiyatı birazcık yüksek :2::2: kızlar benim düğünümde 14 temmuzda aslında daha var diye hiç araştırmamıştık ama bakıyorum da gerçekten uzun ve zor bir süreç ....
fiyatları duyunca bende çok şaşırıyorum. aslında benim istediğim düğün hikayesi çünkü düğün salonumun sahibi de fotoğrafçı ve zaten salondaki çekimler salona dahil.... öyle fiyatlar alıyorum ki 2 bin 5 bin yok artık diyor insan...tamam fotoğraf kolay iş değil başka şehirden o kadar emek harcamak için geliyorsun ama yine de bin liradan fazlası bana fazla geliyor.....
Aynen katılıyorum canım sana banada herkes 1500 ve 5000tl arasında fiyat verdiler. En sonunda sibel gürüney ile görüştüm ve anlaştım sende bir görüş istersen belki beğenirsin. Mutluluklar..
resimlere baktım çok hoşlar gerçekten... sana ne kadar bir fiyat verdi acaba ben artık pahalı olur korkusundan mail gönderemiyorum :2::2:
evet canım :) canım sibel hanım çok iyi bir insan korkmana gerek yok mail atıp fiyat alabilirsin. Hikaye çekimi 850tl ama ben paket dışında farklı şeyler istediğim için biraz daha fazla bi fiyata anlaştık fazla diyorum ama diğerlerinden daha uygun olduğuna emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?