• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle buyrun

şark köşeni yesinler canım güle güle otur mutfak müthiş ne kadr büyük öyle benim mutfağım çok küçük.

buraların evleri böyle büyük oluyor canım kalabalık oldukları için anca sığıyorlar işte :)

Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım çok güzel evin
mutfağın çok hoş bayada büyük galiba
yatak örtünde çok güzel
bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
mutluluğun daim olsun arkadaşım

tşkür ederizzz canımmm sanada ahayırlı doğumlar nasip etsin allah bi avazda kurtarsın inşallahhh darısıda bana inş

canım öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin dünyaya vee evini çok beğendim güle güleotur inşallah.. bu arada şanlıurfalı mısın? hemşeriyiz yani bende oralıyım:))))

canım öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin dünyaya vee evini çok beğendim güle güleotur inşallah.. bu arada şanlıurfalı mısın? hemşeriyiz yani bende oralıyım:))))

tşkür ederiz canım hayır canm ankaralıyım tayin dolayısıyla burdayız 2 sene sonra gidicez batıyaa inşallah

inşallah canım insan gurbette yapamıyor cok zor oluyor valla bende doğma buyume izmirliyim ama şuan eşimin işi dolayısıyla aksaraydayız bizimde bi tayin çıksada kurtulsak yaaa...
eşin ne iş yapıyor canım...

inşallah canım insan gurbette yapamıyor cok zor oluyor valla bende doğma buyume izmirliyim ama şuan eşimin işi dolayısıyla aksaraydayız bizimde bi tayin çıksada kurtulsak yaaa...
eşin ne iş yapıyor canım...

jandarmada rütbeli canımm aksaray dada bulunmuştum 2 sene canımm

Öncelikle sağ sağlim kavuşun bebeğinize inşallah...Huzurlu ,sıhhatli güzel bir ömür geçirin ailecek... çok hoş sıcacık eviniz helede bebek gelince zaten tamalnacak güzelliğiniz....Allah diğer isteyenlere de versin inşallah( hamilelerin duası kabul olur muş benim ablam içnde dua ederseniz çok sevinirim)mutluluklar tekrar..

tabiiki ederim canım ablan içinn duaaa
inşalllah allah gönüllere göre verir bebişşş tüm bebek hasretiyle yananların biran evvel hamiş olmaları dileğiyleee............

2705081403pt3.jpg
[/IMG]

2705081404lk3.jpg
[/IMG]

2705081406jz6.jpg
[/IMG]

bu oda çok güzelllllllllllll:lepi:

ay cok güzel bir ev bu bittim ya hele sark kösesi süper
güle güle otur canim

Back
X