Şöyle buyrun

tşkürler kızlarrrrr selbinyaz canım bellonadan aldım mutfak halımııı

evın gerçekten güzel genış ve iç acıcı şark köşesinı çok beğendım bende hem evımde olsun istediğim odalardan biridirr ..alah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ibşalalhh..bu arada rabbım bebğinide sağ salim kucağına versın inşallah canumm

evın gerçekten güzel genış ve iç acıcı şark köşesinı çok beğendım bende hem evımde olsun istediğim odalardan biridirr ..alah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ibşalalhh..bu arada rabbım bebğinide sağ salim kucağına versın inşallah canumm

amin cnmmm
inşallah cnm az kaldıı doğuma hayırlısıylaaaa :nazar:

maşallah maşallah çok güzel
çok hoş tonlar kullanmışsın evinde
mutlu günlerde otur inşallah canım

tertemiz çok güzel bi ev.
huzurunuz, mutluluğunuz bozulmasın.
inşallh bebişinizle şenlensin yuvanız

merhaba evin çok güzel canım iyi günlerde oturman dileğiyle. ince hoş bir zevkin var , hem şık hem gözü yormuyor sadeliğiyle ayrıca tertemiz. mutfak halının markasını öğrenmek istiyorum çok beğendim renklerini. bir de kullanışlı mı temizliği kolay mı cevaplarsan sevinirim.

merhaba evin çok güzel canım iyi günlerde oturman dileğiyle. ince hoş bir zevkin var , hem şık hem gözü yormuyor sadeliğiyle ayrıca tertemiz. mutfak halının markasını öğrenmek istiyorum çok beğendim renklerini. bir de kullanışlı mı temizliği kolay mı cevaplarsan sevinirim.

tşkr ederimmm
bellonaaa
çok memnunum
kullanışlı temizliğide kolay cnmmm

canım yuvanız çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın mutluluğunuz daim olsun
bebişinide rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:nazar:

tşkr ler cnmm
çok şükür aldım kzımı kucağıma darısı isteyenlerin başına

evin çok güzel ve çok zevkle döşenmiş canım...güle güle otur ...ve hep mutlu ol...bebeğini de sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yüce Allah'ım....a.s.

Back
X