• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyisim Önerileri

Ertürk, Atasoy, Özsoy... Aile büyüklerinin yani büyük büyük dedelerin yaptığı işle veya yaşadığı yerle alakalı bir şey de olabilir.
Siz kendi oğlunuzun adına uygun olsun istiyorsunuz ama sülalenin adına uygun olması lazım. Bir de Kartal soyadına sıcak bakmışsınız ama Beşiktaşlı olmayan fanatikler asla istemezler.
ailede fanatik olan yok ayrıca oğlumun ismine uygun olması birsey değiştirmez. oğlumun ismini yazma sebebim isim ile uygun olsun bariiii diyenlere bir örnek vermek içindi..
önerileriniz için tşklerr

Şimdiki soyadiniz ne merk ettim bizim bi ogretmenin ördekti degistirmiş örnek yapmisti:KK48:

Haha isim önerisi çok yaptım da soyisim önerisi bi değişik oldu:halay:Bir arkadaşımın soyismi "Türk"tü. Çok isterdim benim eşimin de soy ismi Türk olsunda oğlumun adını "Ata" koyayımEn Büyük TÜRKİYESonuç: Hüsran tabiki:KK42:Canım sende anlamlı bişeler düşün:)ismini bilmeden olmaz şimdi:)
Öyle koymak yasal değilmiş galiba
Atatürkün adı kullanılamazmış

Haha isim önerisi çok yaptım da soyisim önerisi bi değişik oldu:halay:Bir arkadaşımın soyismi "Türk"tü. Çok isterdim benim eşimin de soy ismi Türk olsunda oğlumun adını "Ata" koyayımEn Büyük TÜRKİYESonuç: Hüsran tabiki:KK42:Canım sende anlamlı bişeler düşün:)ismini bilmeden olmaz şimdi:)
Benim soyadım Türk . Maalesef Ata Türk olmuyor. İzin yokmuş . Yeni doğum yaptım kız oldu erkek olsaydı Ata Kemal koyacaktım.

Back
X