- 5 Mayıs 2016
- 3.887
- 8.297
- 158
- Konu Sahibi SecretWomen
Aksu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu şekilde güzel olurdupoyraz cakir ALP
bencede çok havalıBu arads Trabzon yazınca arkadaş aklima geldi.
Gökdeniz Karadeniz.. sen ne efso isim soyisimsin be.
Adamı görsem tanımam ts futbolcu idi.
ama ismini soyismini hic unutmam.
evet bu da var seçenekler arasındaBizim de bir yakınımız konumu gereği değiştirmişti ,kalas tı soyismi tersten okununca da hoş olmuyorÖneri olarak Poyraz Çakır Han kulağa hoş geliyor.
ailede fanatik olan yok ayrıca oğlumun ismine uygun olması birsey değiştirmez. oğlumun ismini yazma sebebim isim ile uygun olsun bariiii diyenlere bir örnek vermek içindi..Ertürk, Atasoy, Özsoy... Aile büyüklerinin yani büyük büyük dedelerin yaptığı işle veya yaşadığı yerle alakalı bir şey de olabilir.
Siz kendi oğlunuzun adına uygun olsun istiyorsunuz ama sülalenin adına uygun olması lazım. Bir de Kartal soyadına sıcak bakmışsınız ama Beşiktaşlı olmayan fanatikler asla istemezler.
bunu çok beğendim aslında seçenekler arasında var oylamaya sunacağımAsilTürk
hayır alakasız.. gülünç rahatsız edici bir anlama sahip bu yüzden....Suanli soyadiniz nedir ve neden degistirmek istiyorsunnuz. Guvenlim acisindan bir durum mu soz konusu
Kaya,Gezmiş,Güney,Çayan, İnan
Aa evet kesinlikle bence de çok havalıDoktorlar dizisinde Levent Atahanlı vardı soyadı bana çok havalı geliyordu yaa Atahanlı olsun. Hatta oğlunuzun adını da Levent koyun![]()
Öyle koymak yasal değilmiş galibaHaha isim önerisi çok yaptım da soyisim önerisi bi değişik olduBir arkadaşımın soyismi "Türk"tü. Çok isterdim benim eşimin de soy ismi Türk olsunda oğlumun adını "Ata" koyayım
Sonuç: Hüsran tabiki
Canım sende anlamlı bişeler düşün:)ismini bilmeden olmaz şimdi:)
Benim soyadım Türk . Maalesef Ata Türk olmuyor. İzin yokmuş . Yeni doğum yaptım kız oldu erkek olsaydı Ata Kemal koyacaktım.Haha isim önerisi çok yaptım da soyisim önerisi bi değişik olduBir arkadaşımın soyismi "Türk"tü. Çok isterdim benim eşimin de soy ismi Türk olsunda oğlumun adını "Ata" koyayım
Sonuç: Hüsran tabiki
Canım sende anlamlı bişeler düşün:)ismini bilmeden olmaz şimdi:)