İstinaftan feragat degil mi dediginiz? Evet iki taraflı da edildi. Off hala o soyismi tasimak igrenc bi duyguKarar kesinlestikten sonra dosya nüfusa gider ancak siz beklemek istemiyorsaniz
Kaleme,İtirazinizdan feragat ettiğinizi dair dilekçe vermeniz gerekiyor.Bu sekilde hizlanabiliyor.Ancak bunu iki taraf da yapmalı.
Postalanmissa bekleniyor mecburen.
Benim bildiğim bu,avukat arkadaşlar daha doğrusunu ve guncelini yazacaklardir.
Bu e devlet içinde UYAP sorgusu yapılıyordu,ona baktin mi ?İstinaftan feragat degil mi dediginiz? Evet iki taraflı da edildi. Off hala o soyismi tasimak igrenc bi duygu
Karar kesinlesmis hatta dosya gorunmuyor bile büyük ihtimal nüfusta takıldıBu e devlet içinde UYAP sorgusu yapılıyordu,ona baktin mi ?
Sanki oradan hangi aşamada takıldığında dair bilgi alabiliyordun.
Evet ya kütüğünü bile onun şehrinde görünce sinirleri bozuluyo insanın. Evlenirken 2 evrakla hemen işler tamam boşanırken bi ton olayBekleyeceksiniz mecbur, ah ya şu evlenince kadının soyadının değişmesine aşırı sinirleniyorum,
tamam çocuklar adamın soyadını alsın da, kadın neden? Sırf mağduriyet,
Evli iken akademik araştırma yapıp boşanınca yayınlarındaki ismi değişip mağdur olan mı dersin? O isimle ünlenip boşanınca soy ismini kullanamayanlar mı dersin ( örn: Serap Ezgü) Bir insanın hayatı boyunca tek soyadı olmalı o da babasının değişmemeli kendi istemedikçe
Benim de bi tanıdık boşandı geçen makyaj malzemesi satan mağaza da evli olduğu soy adıyla kayıtlı değişmesi için de siteye girmeliymiş bisürü iş
bankaları, pasaportları demiyorum bile, boşanmada bile mağdur taraf kadın bu konuda bile
Şaka gibiBen de boşandım, ikinci kez evlendim hatta ama bir sürü kurumda hâlâ eski eşimin soyadı ile kayıtlıyım. Bu durum çok sinir bozucu. Hatta şimdiki eşimle adres güncellemesi için nüfus müdürlüğüne gittik. Kendi adresine beni kaydettiriyordu.
Kadına diyorum ben eski evliliğimin olduğu adreste görünüyorum hâlâ. Bunu değiştirmek için geldik.
Benim adımı soyadımı söyleyip onay istedi.
Sonra da eski eşimin adını soyadını söyleyip, onu da bu adrese alacak mısınız diye sordu:)))
Sinirden hülüy
Şaka gibi gerçekten yok üçümüz birlikte oturacağız derdim ben olsamBen de boşandım, ikinci kez evlendim hatta ama bir sürü kurumda hâlâ eski eşimin soyadı ile kayıtlıyım. Bu durum çok sinir bozucu. Hatta şimdiki eşimle adres güncellemesi için nüfus müdürlüğüne gittik. Kendi adresine beni kaydettiriyordu.
Kadına diyorum ben eski evliliğimin olduğu adreste görünüyorum hâlâ. Bunu değiştirmek için geldik.
Benim adımı soyadımı söyleyip onay istedi.
Sonra da eski eşimin adını soyadını söyleyip, onu da bu adrese alacak mısınız diye sordu:)))
Sinirden hülüy
Mesajın devamını yazamamışım, farkında bile değilim düşünün anlatırken bile insan sinirden gülüyorŞaka gibi gerçekten yok üçümüz birlikte oturacağız derdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?