- 27 Mayıs 2012
- 505
- 30
- Konu Sahibi sensoylehayat21
selam kızlar.acil yardımınıza ihtiyacım var..sorunumuz internet faturaları..biz 6 yıldır ttnet internet kullanıyoruz..ben ünv kazanıp gidince 2 yıldır kimse bilgisayarı dahi açmıyodu..ama açmasak da her ay 60 liradan asagı fatura ödemedik..normalde 29 liralık paket bizimkisi..neyse babam anlamaz bu işlerden yazık ödemiş..3 ay önce kapattırdık internetii...ve şube ne diyosa onu yaptıkk..şimdi yine 90 liralık bi fatura var elimde..şubeye gidiyorum kimse yüzümüze bakmıyo..müşteri hizmetlerini arıyorum yok internetinizi taahhüt süresinden önce kapattırdığınız için gelmiş o ücret diyolar.halbuki şubedeki görevli bize kampanyanız şu günde doluyo o güne kadar bekleyin sonra kapatın dedi biz ona göre yaptıkk..ve şu yaptıklarına bak..inanın biz 90 lirasında değiliz ama yeter kaç yıldır aptal yerine konduğumuzz..bu faturayı kesinlikle ödemek istemiyorumm yardım edin nereyi arayabilirim nereye başvurabilirimm...ve ben bu faturtayı ödemezsem sonunda ne olurr..faizlerle birlikte benden söke söke alırlar mı o paryaı yardım edin lütfen sinirden ölüyorum..