Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU1
ben evliyim ama rahatsızlılığımdan dolayı dedavi görüyorum henüz nikahım yok heralde yalnız eşimin soyadını kullanırım bu da benim düşüncem
M
merral
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kızlar yakında evleniyorum.Ve adım ve soyadım çok uyumlu.Hep soyadımı kullanırım diyordum.Ama büyük konuşmuşum.Nişanlım istemiyor.Bu yüzden tartıştık.ailemde soyadı konusunda hassas.İki arada kaldım.Bende soyadımı almak istiyorum.Ama nişanlım hala istemiyor.Sonuçta bir soyadı yüzünden nişanlımla tadımızı bozmak istemiyorum ama soyadımı alamıyorum diye bir yanım buruk evleneceğim.
- Konu Sahibi EU1
Kızlar yakında evleniyorum.Ve adım ve soyadım çok uyumlu.Hep soyadımı kullanırım diyordum.Ama büyük konuşmuşum.Nişanlım istemiyor.Bu yüzden tartıştık.ailemde soyadı konusunda hassas.İki arada kaldım.Bende soyadımı almak istiyorum.Ama nişanlım hala istemiyor.Sonuçta bir soyadı yüzünden nişanlımla tadımızı bozmak istemiyorum ama soyadımı alamıyorum diye bir yanım buruk evleneceğim.
neden bu kadar büyütüyosun ki alt tarafı bi soyad öyle olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan sizin huzurunuzun olması değil mi?aileni de anlayamadım her kız evlenir ve kocasının soyadını alır nasıl hassaslar
- Konu Sahibi EU1
Öncelikle nişanlımın soyadı zaten çok uzun, bir de benimkiyle birlestimi tek satıra sığamayabilirim :roflol: . Hem çocuklarıma da kendi soyadımı veremedikten sonra ne anlamı var ki kendi soyadımı kullanmanın diye düsünüyorum. O nedenle nişanlımın soyadını kullanacağım sanırım evlendiğim zaman :uhm:
- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi EU1
yaa benim soyadım "doğru"ydu, eşimin "artık" kafamçokkarıştı hiç sevmiyorum ama ailem ve eşim onun soyadını kullanmamdan yanaydı ki babam inanılmaz açık görüşlü ve rahat bi insan odluğu halde bu konuda takıntılıydı hem bi düşünün, iki soyadımı kullansam şöyle olcacak, "MERVE DOĞRU ARTIK" kafamçokkarıştı hani eskiden yamuktum da artık doğruldum sanki öyle bi anlam çıkıyor :roflol: :roflol:
zaten şimdi yani evlendikten sonra hiiiç soyadına falan takılmıyorum huzurumuz olsun yeter :asigim:
zaten şimdi yani evlendikten sonra hiiiç soyadına falan takılmıyorum huzurumuz olsun yeter :asigim:
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ya gelde bana sor sen onu bide aman allahım aşkımı çokk seviyorum ama gitmişler soyadını TOKUÇ koymuşlar ay alışamadım bi yaaaaamerhaba arkadaşlar :)ben nişanlımın soy adını alacağım kısmetse. bu tamamen kendi isteğim, böyle olması gerektiğini düşünüyorum, insan çok sevince soy adından da gurur duyuyor ve seve seve kabul ediyor :)
Son düzenleyen: Moderatör:
- Konu Sahibi EU1
eee ben napiim yani zaten 2 ismim var kendi soyismimide kullansam etcek 4 isim -tatlicadiarzu-
yani ben ismimle soyismimi söyleyene kadar ohooo kafamçokkarıştı karşımdakine baygınlık gelir herhal
yani ben ismimle soyismimi söyleyene kadar ohooo kafamçokkarıştı karşımdakine baygınlık gelir herhal
- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi EU1
ya gelde bana sor sen onu bide aman allahım aşkımı çokk seviyorum ama gitmişler soyadını TOKUÇ koymuşlar ay alışamadım bi yaaaaa
senin yine iyi ben ARTIK oldum :roflol: :roflol:
- Konu Sahibi EU1
bende malesef babamın soyismini kullanamıycam çünkü çok uzun oluyor. iki isimliyim ya. braziylalıların ismi gibi oluyor hepsi yanyana gelince:roflol:
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
senin yine iyi ben ARTIK oldum :roflol: :roflol:
benimde soyadım has.. düşünsene HAS TOKUÇ... EN HASINDAN BİR TOKMAKÇok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:klava:klava:klava:klava:klava:
- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi EU1
benimde soyadım has.. düşünsene HAS TOKUÇ... EN HASINDAN BİR TOKMAKÇok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:klava:klava:
:roflol: :roflol:aaah ah kader arkadaşım :roflol: :roflol: :roflol:
- Konu Sahibi EU1
Ben soyismimi kullanamaycağım cunku sözlümün soyadı uzun maşallah 9 harfli ismim 6 harfli kendi soyadım 6 harfli :) 21 harfli baya kasar o yzden bende soyadımı devam ettırmek ıcın oglum olursa onu koyucam soyismimi
- Konu Sahibi EU1
esimin soyadini kullaniyorum bende cok kisa ve guzel tabi oyle diyip simartmiyorum kocami:)
- Konu Sahibi EU1
kızlar ben bu hem kendi hem eşinin soyadını kullananlarda bazı resmi işlerini hallederken sorun çıktığını duymuştum aranızda sorun yaşayan var mı böyle?
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
- Konu Sahibi EU1
Önceden farketmez eşimin soyadını kullanırım derdim.Şimdi aileden ayrılacağım için biraz duygusal yaklaşıyorum.Şimdi bile gözlerim doluyor.Kullanmak isterim.Nişanlımla konuşmadık hiç bu konuyu.Ama bazı erkekler problem yapabiliyormuş duyduğum kadarıyla.
- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi EU1
Ya bize kimse sormadı.İşlemlerini de bilmiyordum.Nüfus kağıdımı alırken başvurmam gerekiyormuş galiba.O sıralar heyecandan düşünemedim.Kimse de bişey demedi.Şimdi başvursam değiştirebilir miyim acaba?Kendi soyadımı da alabilir miyim bilen var mı kızlar?:çok üzgünüm: