Çocuk Hastalıkları sotos sendromu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tramisu

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
8
17
43
16 aylık bir oğlum var sotos sendromu tanısı konuldu şu an fizik tedavi alıyor.konuşmada güçlük çekiyor.böyle çocuklar hayatında olanlar varsa onların neler yaşadığını paylaşmak isterim.

iyi günler benim kızım bir yaşında 14 kilo 80 cm endrikoloji sotos sendromu olabilir dedi. Kan sonuçlarını bekliyoruz. Sizin bebeğinizdeki belirtileri söyler misiniz? kafamiz çok karışık gelişim geriliği var fizik tedavi görüyor . Bi türlü teşhis konulamadı

16 aylık bir oğlum var sotos sendromu tanısı konuldu şu an fizik tedavi alıyor.konuşmada güçlük çekiyor.böyle çocuklar hayatında olanlar varsa onların neler yaşadığını paylaşmak isterim.
Benim de oğlum sotos sendromlu şuan 26 aylık. İsterseniz ayrıntılı görüşebilriz

iyi günler benim kızım bir yaşında 14 kilo 80 cm endrikoloji sotos sendromu olabilir dedi. Kan sonuçlarını bekliyoruz. Sizin bebeğinizdeki belirtileri söyler misiniz? kafamiz çok karışık gelişim geriliği var fizik tedavi görüyor . Bi türlü teşhis konulamadı
bizde fizik tedavi alıyoruz şuan en başta teşhisi koyamadılar fakat ankara intergende genetik testi yapıldı nsd1 testin adı onunla teşhis konuldu.hızlı büyüme sendromuymuş çabuk büyür ama hareketleri geriden gelir fizik tedavi tek çözümü denildi.

Merhaba 11 aylık oğlum var sotos sendromu tanisi konuldu bu sendrom hakkında bilginiz var mı neler yapmalıyız

Benimde oğlum 11 aylık sotos sendromu tanisi koyuldu ayrıntılı bilgi verir misiniz

X