- Konu Sahibi GazozGofret
-
canım alanında en iyilerden olmadan sosyoloji ıı ıııhh iş bulunmuyor ancak boğaziçi mezunuysan ve yabancı dilin çok iyiyse ODTÜ yabancı dille okutmuyorsa onda da çok şanslı değilsin iş konusunda
çok büyük ihtimal odtü de ingilizce okutuluyor.
cevaplarınız için çok teşekkürler. ben sosyoloji seviyorum hemde çok. eğer odtü sosyolojiye gidersem üniversitede kalmak için çok çalışırım.. ama ... işte bu ama'lar korkutuyo beni ya ters giderse her şeybir de şöyle düşünüyorum mezun olacağım üniversite odtü sonuçta diğer üniversitelerden farkı var birde sosyoloji bölümünün hocaları çok tanınmış v.s yani odtü sosyoloji bana çok cazip geliyor ama çevremdekilerin%85 i olumsuz bakıyor
cnm ODTÜ ve Boğaziçi nin yabancı dille eğitim verdiği böyle toplumsal bilimlerdeki öğrenciler tabiki farklıdır meslekte ön sıraları alacaklardır hiç yoktan harika bir yabancı dile sahip olcaksın en kötü ihtimal..o dille çok şey yaparsın
söylediklerim içime bi nebze su serpti çok sağ ol.eğer odtü sosyoloji okursam ingilizcenin yanında başka bir dilde öğreneceğim. ailem pdr okumamı istiyor pdr fena bölüm değil ama sosyoloji daha başka bir şey ya şuan hala araştırma aşamasındayım
Psikoloji tavsiye etmem bak artık Psikiyatrlar olmadan bir hiçler zaten yüksek lisans yapmazsan çok da iyi yerlere gelemiyorsun. PDR güzel bir bölüm tabi ama isteklerin ön planda inşallah güzel haberlerini seneye sınavdan sonra verirsin hadi bakalım
çok büyük ihtimal odtü de ingilizce okutuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?