Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen engelliler biz formundaki La tahzen nickli arkadaşmısın![]()
yok canım nicler aynımı yoksa![]()
yok kimse sanırım
ben senin yerinde olsam geçmem kamuya neden geçiyorsunki sosyoloji çok güzel formasyon alamıcaksın diyemi istemiyorsun cnm
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdfalanları çok dar hayatım o yüzden :/
canım bende işletmeden iletişime geçmek istedim ama dedilerki yenıden ygs giriyormussun ondan sonra okuyabılıormussun ben o yuzden vazgectım :) suan 2 sınıftayım
yok cnaım ben 2.sınıf tayım ön lisans diplomamı alıp dikey geçiş yapcam yani böyle sınava felan girmeden oluyor![]()
yok cnaım ben 2.sınıf tayım ön lisans diplomamı alıp dikey geçiş yapcam yani böyle sınava felan girmeden oluyor![]()
aa bakale cnm bişi dicem uluslarası ilişkiler 3.sınıfa dikey geçiş yapmıştım ben şimdi bu bölümden önlisans diploması alıp kamu yönetiminin 3.sınıfına dikey geçiş yapabilirmiyim acaba sence??
cnaım sen nerelisin :) ? canım önlisans diplomasından diğer bölüme başvurabilirsin ama 3 olduğun için bilemicem bence bir sor