• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyoloji bölümünden Kamu yönetimine geçiş yapmak istiyorum

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.012
598
Sosyoloji bölümünden Kamu yönetimine geçiş yapmak istiyorum nasıl dersler tavsiye edermisiniz bebişim var.

gys varmı zorlanırmıyım teşekkürler

canım bende işletmeden iletişime geçmek istedim ama dedilerki yenıden ygs giriyormussun ondan sonra okuyabılıormussun ben o yuzden vazgectım :) suan 2 sınıftayım

canım bende işletmeden iletişime geçmek istedim ama dedilerki yenıden ygs giriyormussun ondan sonra okuyabılıormussun ben o yuzden vazgectım :) suan 2 sınıftayım

yok cnaım ben 2.sınıf tayım ön lisans diplomamı alıp dikey geçiş yapcam yani böyle sınava felan girmeden oluyor ;)

yok cnaım ben 2.sınıf tayım ön lisans diplomamı alıp dikey geçiş yapcam yani böyle sınava felan girmeden oluyor ;)

aa bakale cnm bişi dicem uluslarası ilişkiler 3.sınıfa dikey geçiş yapmıştım ben şimdi bu bölümden önlisans diploması alıp kamu yönetiminin 3.sınıfına dikey geçiş yapabilirmiyim acaba sence??

aa bakale cnm bişi dicem uluslarası ilişkiler 3.sınıfa dikey geçiş yapmıştım ben şimdi bu bölümden önlisans diploması alıp kamu yönetiminin 3.sınıfına dikey geçiş yapabilirmiyim acaba sence??

cnaım sen nerelisin :) ? canım önlisans diplomasından diğer bölüme başvurabilirsin ama 3 olduğun için bilemicem bence bir sor

Back