Sosyallik...Neler yapıyorsunuz?

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Çoğumuz çalışan bayaniz.Sosyallik olarak neler yapıyorsunuz ?
Ben film izlemeyi seviyorum, ama İngilizcem olmadığı için altyazı.ingikzcem olsun isterdim.
Fotoğraf konusunda kursa gitmek istiyorum.
Sizler ?

Ben çalışmıyorum evlide değilim evde lysye hazırlanıyorum ve inan pazar gününden başka bi gün erkek arkadaşımla buluşup bişeyler yapmamız bile zorlaşıyor bazen.. Asosyalım yanı :KK53:

Canım fotoğrafçılığı ben de çok istiyorum.
Düzenli spora gitmek istiyorum.
Çevre ve sosyal kuruluşlarda gönüllü olmak istiyorum ama evde kös kös oturuyorum.

Öncelikle hayatin okulun önemli.üniversitede inan çok sosyal kulüpler bulacaksın.
Ben çalışmıyorum evlide değilim evde lysye hazırlanıyorum ve inan pazar gününden başka bi gün erkek arkadaşımla buluşup bişeyler yapmamız bile zorlaşıyor bazen.. Asosyalım yanı :KK53:

Çalışırken bir şey yapmak gerçekten çok zor. Ben sadece vakit bulsbilirsem doğa yürüyüşlerine giderdim haftasonları. Tatillerde de kültür turlarına. Onun dışında televizyon bile izleyecek vaktim yoktu. Şimdi işi bıraktım yüksek lisans yapıyorum. Sabah koşma, her cuma film izlemeye çalışıyorum, haftasonları gezme, kitap okuma.
Çalışan bayanlara kolay gelsin :)

Biyerden sonra zaman yetmiyor. Zor tempo Allah kolaylık versin
Çalışırken bir şey yapmak gerçekten çok zor. Ben sadece vakit bulsbilirsem doğa yürüyüşlerine giderdim haftasonları. Tatillerde de kültür turlarına. Onun dışında televizyon bile izleyecek vaktim yoktu. Şimdi işi bıraktım yüksek lisans yapıyorum. Sabah koşma, her cuma film izlemeye çalışıyorum, haftasonları gezme, kitap okuma.

Akşam olunca eve kendimizi zor atıyoruz.
En fazla aile büyüklerini ziyaret,yakın arkadaş düğünleri,toplantılarına katılabiliyoruz.
Dinlenemiyoruz ki bir de iş dışı aktivitemiz olsun.

Ozel sektör ve is hayatmizi çalıyor resmen.Herkes çok çalışıyor. Ama bakıyorum.hayallerindeki sosyal hayati yaşayın yok yada çok az

Çalışıyorsan hafta sonu arkadaş görüşmesi, gezme tozma, bir kafede oturma, dışarda yemek yemek vs. olur. Ya da workshoplar, seminerler, tiyatro, gösteri falan izlenir.
Tatil zamanı da gezi turları güzel seçenek.
Bunların hepsi de paraya bakar tabii.
Bütçe ayırmak lazım kişisel zevkler için.

Çoğumuz çalışan bayaniz.Sosyallik olarak neler yapıyorsunuz ?
Ben film izlemeyi seviyorum, ama İngilizcem olmadığı için altyazı.ingikzcem olsun isterdim.
Fotoğraf konusunda kursa gitmek istiyorum.
Sizler ?

bende :))
fotoğrafçılık güzel hobi.

bir türlü kursa gidemedim maalesef..

hep sorunlar yaşadım..

zaten şehrimde ücretsi zkursların saati bana uymuyor..

senin şehrinde kurslar var mı??

Canım fotoğrafçılığı ben de çok istiyorum.
Düzenli spora gitmek istiyorum.
Çevre ve sosyal kuruluşlarda gönüllü olmak istiyorum ama evde kös kös oturuyorum.

aahaa

dileklerimiz aynı desem :))

hele de düzenli spor :))

en yakın olduğum hedefim o ama nefsime en engel olan da o :)))

buarada fotoğraf mak aldım 2 senedir :)

çekiyorum ama prof değillim..

çalışan bayan yaşamı günde uyku dışında genel itibariyle çalışır hiç boş durmaz..
ofis işleri ev işleri sıkıştırılmış aile ziyaretleri..

koştur koştur alışverişler felan..

kamu da iseniz bu durumlar daha kolay :))

ancak özel sektörde fazlasıyla daha zooor

Akşam olunca eve kendimizi zor atıyoruz.
En fazla aile büyüklerini ziyaret,yakın arkadaş düğünleri,toplantılarına katılabiliyoruz.
Dinlenemiyoruz ki bir de iş dışı aktivitemiz olsun.

ay aynen :)
hele çoluk çocuk var ise..

biz eşimle şimdiden yetişemioz bazı şeylere...
ama yine de vaktimi güzel değerlendirmek için çabalıyorum :))

bir müzik aleti kursuna gidiyorum.
ramazandan sonra bir vakfa girip gönüllü calışmayı düşün,yorum

X