Sosyal paylaşım siteleri ruh sağlığımız için tehlike mi???

Insanlar mutlu anini paylassin iste...bunun nesi kötü...bagimli oldugunu düşünüyorsan kapa gitsin...
Kötü olan insanların mutlu anını paylaşması değil ki, kötü olan bunu abartarak insanın gözüne sokması

Sosyal paylaşım sitelerinden sıkılıyorum...
Hiç bir faydaları yok, sadece zaman geçirmek için varlar.
Belirli bir süre sonra sıkıyorlar zaten...

Eskiden forum siteleri vardı burası gibi.
Paylaşımlar yapılır, fikir alışverişi yapılır, hiç tanımadığın insanlarla gerçek dostluklar kurardık.

Buranin harici bloglara bakiyorum
Face,instgaram vs hesabim yok
Gerekte duymadim
Her dakka bildirim yapip soz paylasim ustu kapali gonderme yapanlarida ergence buluyorum.

Komik bazilari gulunesi

Buranin harici bloglara bakiyorum
Face,instgaram vs hesabim yok
Gerekte duymadim
Her dakka bildirim yapip soz paylasim ustu kapali gonderme yapanlarida ergence buluyorum.

Komik bazilari gulunesi
Aslında en iyisini yapmışsın. Hele bşr de o felsefik laflar yokmu? Insanların ruh Halini çok rahat anlayabiliyor insan.

dozunda olan hiçbir şeyin zararı yok. ben instagrama girince mutlu oluyorum mesela biraz da neyi kimi takip ettiğinizle alakalı.

dozunda olan hiçbir şeyin zararı yok. ben instagrama girince mutlu oluyorum mesela biraz da neyi kimi takip ettiğinizle alakalı.
tabi ki çok yararlı şeyler var. çocuk gelişimi, ev dekorasyonu, yemek ve pasta tarifleri gibi. benim topiği açtığım zaman farklı düşüncelerim vardı. çok şükür kurtuldum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…