Inanki kimse kimsenin umrunda degil. Ben de evliligimin ilk haftalarinda yaptigim kekleri kurabiyeleri paylasiyodum, millet sadece merakindan bakiyodu. Millet dedigim de en fazla 40 kisi
kimse arayip da nasilsin duzenin oturdu mu vs yok. Anca ordan baksinlar.
Bu arada hazir sen de yeni evliyken bisey danismak istiyorum
Hic yatili misafirin geldi mi? Ya da istemedigin yatili bir misafir? Simdi benim soyle canimi sıkan bi durum var, daha evlendim 1 ay olmamisti ki kuzenim(tam kuzenim olmuyor babalarimiz akraba) ayy bigun gelelim diyoruz size bikac gunlugune dedi.( baska sehirdeyim) Simdi bu kiz evli ve kucuk cocugu var. Neyse tabi falan dedim gecistirdim. Simdi benim bu kizla ne kafam ne deger yargilarim ne bakisacim hicbiseyim uymuyo. Hicbir zaman bulusup da biyere gitmisligimiz de yok. Sadece aile ortaminda biraraya geliyoduk gelirsek. Anne babasini sevdigim icin acikcasi onu hep idare ettim. Kendisi de bana pek deger vermez daha dogrusu kendinden baska kimseye deger vermez. Bir gun ailesinin evine gelmis, aradi napiyosun ben babamlardayim gelsene falan dedi. Ben daha evlenmemistim o zaman, isten ciktim yorgun argin, cocuguna da bi hediye alip gittim. Daha iki cumle etmeden kapi caldi universiteden bir arkadasini cagirmis. Bana hic demedi beni cagiirirken. Bunlar bi basladilar muhabbete afedersin orda b.k gibi kaldim. Cunku hep okuldan ya da benik hic bilmedigim kisilerden konustular. Ben de salonda tv ye baktim kelaynak kusu gibi
Ve tahmin et, sonrasinda kiz disari cikalim mi demis ve ciktilar ikisi. Bana sormadi bile ki asla gitmem onlarla ne isim var. Sadece annesi hadi birlikte gidin demisti beni de katarak ben eve geceyim gec olmadan demistim. Neyse uzattim cok.
Gecen yine aradi havalar guzellesti, bakalim esim isten izin ayarlayinca gelicez diyor. Ya ben seni davet ettim mi? Sen bana musait miyim yerim uygun mi diye soruyor musun? Acikcasi sevdigim kiymet verdigim biri olsa zaten once ben davet ederdim. Kiz kendi kendini davet ettirdi. Bir gun gecistirsem iki gun gecistirsem eninde sonunda gelecek kafaya koymus. Istenmedigini ya anlamiyor ya umursamiyor.Hic istemiyorum. Onlara hizmet edip evimde agirlayip bi de onlari gezdirmek vs. Boyle bir durumda sen ne yapardin mesela☹