• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yaklaşık 6 aydır hiç birini kullanmıyorum, ben de sizi gibiydim. İlk zamanlar çıldırıyordum resmen bomboş kaldım birden, günün her saatinde elimde telefon vardı, akıllı telefonu napayım ben hesaplarımı kapattım diye düşünüyordum hatta.
Ama şimdi o kadar rahatım ki keşke daha önce yapsaydım hatta hiç bulaşmasaydım. Maalesef çok büyük bağımlılık. Ben sürekli dizi izliyordum, ders çalışıp kitap okuyordum, yemek yapmaya başladım. İlk başta zorlanırsjn tabi ama senin elinde olan bişey. Herkesi engellemekle başla sonra kapat hesaplarınu ve başka şeylerle ilgilen. Gerçekten çok büyük zaman kaybı, kendime ayırdığım vakit çoğaldı
sizi tebrik ederim ne güzel kurtulmuşsunuz

Özgüven eksikliğinden olduğunu kendiniz söylüyorsunuz demek ki farkındasınız.hangi konuda eksik görüyorsunuz kendinizi mesela dış görünüş mu eğitim mi konuşma,ifade etme kendini mi hangi konuda?bunun da farkına varın ve düzeltmek kendinizi geliştirmek için yollar bulun.

Back