Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen aynen.Bi de gunahci tayfası var.Belki ateist karşıdaki.Ama yoooo olur mu o da olmaz.Dogru tek,inanç tek.

ben de kesinlikle tasvip etmiyorum. ben de herşeyin fıtratına uygun olması gerektiğini düşünüyorum. ama bunu linçlemek doğru değil. insanları ötekileştirmek çözüm değil. ya da aman benim çocuğum bunları görmesin demek çözüm değil.
yıllarca bu ülkede böyle yapıldı. yasaklı zihniyet her dönem başımızdaydı. ne oldu? en gelişmiş ülkeler arasındayız değil mi?
neden idrak edemiyoruz acaba. Allah bile insanları özgür bırakmış. ama bu insanlar birbirlerini özgür bırakmıyor. sinir oluyorum

Taslayan hep olacak ama terbiyesizligi yuzundende taslayanlar cok oldu..gorgusuz biri gibi duruyo.. demet akalinin erkek hali gibi
Dusun.. eger saygili bir insan olsaydi insanlar bazi seyleri daha kolay tolere ediyor cunku
Şöyle bir şey, adam edepli saygılı olunca iyi hoş, edepsizlik edince yuvarlak bir nesnenin adı ile hakaret ediliyor. Keşke herkes saygısız ve edepsiz dese direkt.

Türkiye Cumhuriyeti özgür bir ülkedir. Ülkenin resmi dini İslam değildir. Ülkede çoğunluk müslüman diye herkes ayağını denk alsın, onlara göre mi yaşasın yani? Diğer insanlara vasıfsız diyorsunuz, siz çok mü mükemmelsiniz? Size daha çok şey derdim de, anlamayacağınızı bildiğimden susuyorum.

Siz burada ne görüyorsunuz bilmiyorum ama ben birbirini seven, mutlu bir çift görüyorum. Peygamberlerin ya da liderlerin ne düşüneceği pek umurumda değil.

Bunlar bayadır sevgili ve evlenecekler ne güzel. Çoğu adam kılıklı erkekler kadınlara boş yere umut veriyor flört ayağına yapmadığı kalmıyor sonra evlenmek istemiyor. Şimdi hangisi adam?

Herkesin sevabı günahı kendisini ilgilendirir, Allah’ın hangi kalbi daha çok sevdiğini bilemezsiniz. İbadetleri tamdır iyi insandır size cennetten el sallar.

Kerimcan da Kerimcan. Bu ülkeden Zeki müren ferdi Özbeğen geçti. Bu insanları dinlerken onların kişiliği yönelimi aklımıza geliyor mu? Ben hepsini de seviyorum.

Şaka!!! Dimi

Evet örümcek kafalısınız.

Tamam da sanane ?
O erkeğin sana bir zararı var kı seni ne ilgilendiriyor yani? Ne kadar seviyorsunuz haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmaya, Allah’ın İşine karışmaya. Günahsa günah, Allah sorar hesabını, hayırdır sen elçi misin sana mı kaldı eleştirmek?

Fenomen oldukları için öyle galiba gerçekte olduklarını sanmıyorum

Öylesiniz zaten :)

Valla herkes hissettiği cinsiyeti yaşasın, hissettiği yaşı yaşasın. Hissettiği hayatı yaşasın. Allah’ın işine karışmasın, sevabı günahı o soracak. Elçilik yapmaya kalkmayın.
Toplum baskısıyla evlenip kendinin hem bir kadının hayatını mahvetmesi daha büyük günah. Bu insanların kime ne zararları var? Alışılmışın dışında olması, sizin normal kavramınıza uymaması onu kötü iğrenç yapmaz.
Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyeti, müslüman bir ilke değil, laik bir ülkeyiz. Çoğunluğun isteğiyle şeriat mı gelsin o zaman? En güzelini Atatürk vermiş, sayısız ırktan sayısız dinden insanlar özgürce yaşıyor ne güzel.
Dinimize en büyük zararı sizin gibi yeniliğe kapalı, başkasının işine burnunu sokan insanlar veriyor, bu yüzden 500 yıldır bilime katkımız yok. En çok müslümanlar karışıyor böyle şeylere, hiç faydalı olayım diye düşünmüyorsunuz.
Makyaj yapan erkek konusuna verdiğiniz tepki kadar Başak Cengiz’in konusuna yazdığınızı görmedim hiç ben.

Ben de bazı erkeklerden iğreniyorum. Mesela, kendisinden ayrılmak isteyen kadını malı gibi görüp peşini bırakmayan, gerekirse öldüren erkekler... Mesela bir kadını öldürüp intihar süsü verip hala ortalıkta salına salına gezen erkekler... Mesela kendisinden boşanmak istediği için karısını sokak ortasında delik deşik edenler, eşini ve ona sahip çıkan annesini öldürenler...

İyi kazanıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…