Erkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyorHerkesin hayatı yaşama şekli sevabıyla günahıyla kendisini ilgilendirir.
Erkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyor
Tövbe bismillah kimmiş ki oLinç yiyeceksiniz
Bu gözler gebelik testi negatif diye ağlayan Mükremin diye bir varlık gördü sözde erkek şaşırmıyorum Allah akıl fikir versin ( testi kendine yapıyor )
Hadi cilt bakımı neyse makyaj yapıyor,tırnak uzatıyor, diyorumErkek olmanın fıtratında sivilceli ve pütürlü bir yüze sahip olmak mı var anlamadım
Bilmem nette videolarını gördüm gelinlik kına elbisesi falan giyip evlendiTövbe bismillah kimmiş ki o
Bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum. Normal göremiyorum göremiyorum ya . Allah başıma vermesinMakyaj yapan erkek gördünüz diye yaşamak istemiyorsanız siz dert görmemişsiniz demektir. Bir psikiyatriste gidin...
Kimsenin hayatına karışmayın. Onlar da sizi tiksinç buluyordur sorsak düşünceleriniz yüzünden.
Bir oğlum var. Tabi ki biyolojik cinsiyeti ile toplumsal cinsiyetinin aynı olmasını tercih ederim. Böyle bir durum yaşamasını istemem. Siz sormadan söyleyeyim.
Ama sizin yaptığınız nefret söylemi. Bu söylemler yüzünden oğlunu yakarak öldüren aileler var. Yapmayın.
Tamam intihar düşüncesi sebebiyle psikiyatriste gidin.Bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum. Normal göremiyorum göremiyorum ya . Allah başıma vermesin
Ne intiharı saçmalamayın lütfenTamam intihar düşüncesi sebebiyle psikiyatriste gidin.
Deyin ki makyaj yapan sakallı erkek gördü, yaşamak istemiyorum
Yaşamak istemiyorum demediniz mi?Ne intiharı saçmalamayın lütfen
Herşeyin normali var evet ama İş erkeklerin bakımına gelene kadar ne aykırılıklar var yaşanan.Ki ben böyle mutluyum sanane deme hakkına sahip herkesErkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyor
Bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum. Normal göremiyorum göremiyorum ya . Allah başıma vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?