- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Duka Tesla
Buarada bu atarlı giderli dünyayı yakıp kavuranlar Nihat doğan , bense Burhan Altıntop gibi hissediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ne gerek var kocan sana özel bir not yazmış bunu facen de ki 300 kişiye paylaş....amaç ne? hadi gidip gezdiğin yerleri foto çekinip atarsın güzel manzara önünde kocanla ama bi yerde yemek yerken , kocanın kucagına oturup foto çekinip atmak , her paylaşımına kocanla ilgili şiir yazman , üstelik kocasıda aynı şekilde karşılık veriyo ya diyorum içimden bunlar neci böyle, watsap konuşmalarına kadar paylaşıyor, çok anormal bunun gibi çiftler, aşagılık kompleksimi nedir iyice araştırmak lazım altındaki sebebi...Kimsenin kocası yokya ne be o kocanın yazdığı herşeyi milletle paylaşmak, bende paylaşmam hatta çok fazla kullanmam bile, geçen bir arkadaş Cafe'de oturduğumuzu paylaştı niye paylaşıyorsun dedim yok eltim kıskansın, yok görümcem görsün, yahu benle oturmanı niye kıskansın insanlar tanımam etmem, aşağılık kompleksi .
Ay güldürdün beni zaten güzel tabaklara koyunca çekip koyuyorlar, normal yerken koysana, sende arada millete göster kendinizi yemek yerken çay içerken falan :)) birde şey var buğün hasta hissediyor, buğün keyifli, uykulu hergün bişey hissediyor millette soracak neyin var hasta mısın sırf dikkat çekmek.e haklısın bide şey var
ALLAH AYIRMADIKCA KULLARA O ŞANSI VERMİYORUZ.
Acaba bendemi duygusal değilim bendemi romantik değilim.
ne bilim ben arada kocam ben cocugumun resmini eklerim altına benim ailemmm yazar geçerim.
sende yakın arkadaşımsan yazmadıklarımızı anlarsın.
ama tanımadıgımız insanların bile ne demek istediğini anlıyoruz tabiki.
mesela şu hoşuma gidiyor akşam eti cin halley yiyorlar güzel güzel tabaklar, kendime bakıyorumpaketleri yere sermişim ev ahalisi gelip geçip yiyor
bende çekiyorum bizdede böyle diye.
çok dikkate almıyorum ama bana ara ara mesaj gelir, sizi çok begeniyoruz ama eşinizle aranızmı kötü, ?
neden çünkü ne atarlı bişi yazıyorum nede cocuğum harici resim ekliyorum nadir yani.
facebook kullanmıyorum instagram yetiyor bana :)
Yok ben inanmıyorum yahu onlara ,iki telefonu varaynen öyle ne gerek var kocan sana özel bir not yazmış bunu facen de ki 300 kişiye paylaş....amaç ne? hadi gidip gezdiğin yerleri foto çekinip atarsın güzel manzara önünde kocanla ama bi yerde yemek yerken , kocanın kucagına oturup foto çekinip atmak , her paylaşımına kocanla ilgili şiir yazman , üstelik kocasıda aynı şekilde karşılık veriyo ya diyorum içimden bunlar neci böyle, watsap konuşmalarına kadar paylaşıyor, çok anormal bunun gibi çiftler, aşagılık kompleksimi nedir iyice araştırmak lazım altındaki sebebi...
Bir ara eşinin duvarına "seni seviyorum" yazan birine "yüzüne söyleyemiyorsun galiba utanıyor musun?" diye sormuştum. Kesinlikle problemli olduklarını düşünüyorum ben de. Hatta düşünmüyor biliyorum bile diyebilirim.yazmak lazım .
Sosyal medyada vıcık vıcık iltifatlar yapan çiftlerin hepsi problemli .
özellikle bir çift var , burada takipçilerinden yarısından fazlasını tanımıyorum, neyse güzel bi çift var her sabah bizi selamlıyor çalışmıyorda evde galiba. ama hep giyinik, akşam yemek sofrasını sonra çay faslını hep görüyoruz.Ay güldürdün beni zaten güzel tabaklara koyunca çekip koyuyorlar, normal yerken koysana, sende arada millete göster kendinizi yemek yerken çay içerken falan :)) birde şey var buğün hasta hissediyor, buğün keyifli, uykulu hergün bişey hissediyor millette soracak neyin var hasta mısın sırf dikkat çekmek.
Ne demişti ?Bir ara eşinin duvarına "seni seviyorum" yazan birine "yüzüne söyleyemiyorsun galiba utanıyor musun?" diye sormuştum. Kesinlikle problemli olduklarını düşünüyorum ben de. Hatta düşünmüyor biliyorum bile diyebilirim.
benim bizzat bildiğim tanıdığım bir kaç çift var .Bari ben ekli iken yapmayın .Kime neyi ispat ediyorlar anlamıyorum.Bir ara eşinin duvarına "seni seviyorum" yazan birine "yüzüne söyleyemiyorsun galiba utanıyor musun?" diye sormuştum. Kesinlikle problemli olduklarını düşünüyorum ben de. Hatta düşünmüyor biliyorum bile diyebilirim.
kesinlikle bir sıkıntı vardır emin ol ,Ya bir de allahaşkına banane milletin kocasını karısını sevdiğinden .Çok ayıp bir defa .bu doğrumu gerçekten , bende de var böyle bir cift akrabam oluyo kız, kız kocamla şu keyfi bu keyfi, eve gelmediği gün kocası notlar yazmış canım karıcım seni özledim sensiz ev çok boş diye, bu notları paylaşmış, altına vıcık vıcık aşk sözleri bana çok yapmacık geliyor, bu kadar mutluluk pozları, üstelik çok dedikodular da duyduk mesela erkek tarafı hiç masraf yapmamış düğünde butun masrafı benim akrabam olan kız yapmış , bende inanmıyorum bu kadar çok gösterdikleri kadar mutlu olduklarına...
neyse ortada değil işte . olmayan ortada durumu var .ya bana bunlar bıraz daha normal gelıyor,
en azından birilerine aba altından laf sokmuyorlar
neyse ortada abi
Cevab veremediNe demişti ?
Bende daha çok giyinik oluşuna şaşırdım, o kadar zahmete ne gerek var:)) ben artık aşklarımı sevgilerini gözler önünde yaşamayan çiftlerin daha mutlu olduklarını düşünüyorum , daha donanımlı daha uyumlu daha akıllı ve özellerine kıymet veriyorlar demekki diyorum.özellikle bir çift var , burada takipçilerinden yarısından fazlasını tanımıyorum, neyse güzel bi çift var her sabah bizi selamlıyor çalışmıyorda evde galiba. ama hep giyinik, akşam yemek sofrasını sonra çay faslını hep görüyoruz.
bu kadar abur cubur yediklerinemi şaşırayım yoksa bunların hepsini nasıl temizliyor onumu düşüneyim bilmiyorum :)
Aynen ya. Bir de annelik annelik diye yazıp çizenler deli ediyor beni. Tamam muhteşem bir duygu ama sana özel değil be güzelim. Milyonlarca kadında bu yetenek var. Ne kendini yırtıyorsun. Çocuğun da normal bir çocuk süper zeka falan değil. Kurduğu her cümleyi yazmasan da olur yani.benim bizzat bildiğim tanıdığım bir kaç çift var .Bari ben ekli iken yapmayın .Kime neyi ispat ediyorlar anlamıyorum.
tabi onlar süper anne biz her haltımızı paylaşmadığımız için kaka anneyiz .Bence eksik oldukları konularda böyle coşuyorlar .Ben örneğin kimseye bir şey ispat etmek zorunda hissetmiyorum kendimiAynen ya. Bir de annelik annelik diye yazıp çizenler deli ediyor beni. Tamam muhteşem bir duygu ama sana özel değil be güzelim. Milyonlarca kadında bu yetenek var. Ne kendini yırtıyorsun. Çocuğun da normal bir çocuk süper zeka falan değil. Kurduğu her cümleyi yazmasan da olur yani.
romantik islam nasıl oluyor ?Hiçbir atarlı- giderli sözler beni "romantik islam" akımı kadar irrite etmiyor nedense.. Sürekli duvarıma yapışan onlarca paylaşımın sonucu olarak, başkalarının adına utanmaktan yorulup kapattım facebook'u.. mutluyum, huzurluyum..
Kesinlikle eksik oldukları konular bence de. Aksi takdirde ıspat ya da ilan gereği duymaz insan.tabi onlar süper anne biz her haltımızı paylaşmadığımız için kaka anneyiz .Bence eksik oldukları konularda böyle coşuyorlar .Ben örneğin kimseye bir şey ispat etmek zorunda hissetmiyorum kendimi
Romantik islam ne ayol? Radikal islamdıları biliyorduk da romantik islamcılar yeni mi türedi?Hiçbir atarlı- giderli sözler beni "romantik islam" akımı kadar irrite etmiyor nedense.. Sürekli duvarıma yapışan onlarca paylaşımın sonucu olarak, başkalarının adına utanmaktan yorulup kapattım facebook'u.. mutluyum, huzurluyum..